108pcs pulverizatoru ķermeņa tetovējums ar spīdumu trafaretu albumu sieviete bērnu zīmējumu veidni, mazo ziedu gudrs tauriņš karikatūra hennas tetovējums stenci

€9.05

Pievienot grozam


SKU: #w193744

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Flash tetovējums trafaretu foto albums
  • Materiāls: PVC tetovējumu uzlīmes trafaretu
  • Veids: Tetovējums accesories

Piezīme: 1 set = 1 albums + 108pcs trafareti Viena albuma ir 108 tetovējums trafareti, noteikta stila.Izlases Augšupielādēt Krāsu Albumu, Izmantojot Metodi, kas: 1. izvēlieties dizainu, kuru vēlaties, un noņemiet balto stāvēt. 2. Pārliecinieties, ka āda ir sausa, pirms piemērot plāksteris.Uzlieciet plāksteri uz ādas virzienā jūs vēlaties, un stingri piespiediet, lai pārliecinātos, nav grumbas vai blebs. 3. Izmantojiet otu, aplikatoru uz pudeli, un piemērot līmi uz ādas, parādot, izmantojot trafaretu. 4. Noņemiet trafaretu pēc aptuveni 1-2 minūtes. 5. Izmantot mazo kosmētikas otu piemērot spīdēt jomās, ar līmi.Pārliecinieties, ka spīdums pilnīgi aptver visas jomas, ar līmi. (Jūs varat sajaukt krāsas) 6.Izmantojiet lielo kosmētikas otu, lai nospiediet uz leju spīdēt, pēc shine ir stingri noteikts, brush off lieko spīdumu. 7. Glitter tetovējumi ilgs aptuveni vienu nedēļu normālos apstākļos.Saglabāt ādu sausu.

Tagi: komanda pulverizatoru, pigmenta gredzens, diy henna konuss, 7 pulverizatoru, cool decal, pulverizatoru veidne, apaļā tetovējums trafaretu, henna trafaretu, pulverizatoru ķermeņa tetovējums ar spīdumu trafaretu bērniem, henna.