1911 9mm/.40 Viena Kaudze Žurnālu Maksts IWB/OWB Kydex - 1911 9mm/.40 Mag Pārvadātājs - klemme: Colt Komandieris 1911 Žurnāli Gadījumā

€14.81

Pievienot grozam


SKU: #w194954

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Meistarība: Handcrafted
  • Modeļa Numurs: Kumeļš Komandieris 1911
  • Izmērs: Right Hand/Left Hand
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Roktura Materiāls: kydex
  • Zīmola Nosaukums: B. F PADARĪT
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • krāsa: melna/dzeltena

Custom Fit: 1911 9mm/.40 Viena Kaudze Žurnālu Maksts - Roku darbs - Izsmalcinātu Meistarība - stingrs un Izturīgs - Ērts un Praktisks.Nēsā OWB vai IWB - Universālā Gan Rigth Roku & Kreiso Roku - Izmantot vispārēji pieejama, skrūvgriezis, lai pielāgotu tās ir stingri pievilktas.Tas ir izgatavots no izturīga un ūdensnecaurlaidīga .06 collu Kydex.Katra žurnāla vāka ir pielāgoti.Malas ir smalki noslīpēts un pulēts ar rokām.Tā jūtas ērti.Katru 1911 9mm žurnāls īpašnieks var pielāgot tās hermētiskumu un saglabāšanu, lai nodrošinātu, ka žurnāls ir droši un uzticami.Izmantot universāli un viegli pieejami, skrūvgriezis, lai pielāgotos.Ar 1,5 collu jostas klips, neilons & stiklšķiedras materiāls, izturīgs.To var ātri un viegli iekraut un izkraut, ērts un praktisks.Slēgtā konstrukcija nodrošina, ka munīcija nav nejauši izkrist no magazine.un pacelšanās.

Mēs esam Colorado uzņēmums, kas specializējas augstas kvalitātes Kydex makstis.

PoLe.Amatniecības IWB / OWB Gloks Žurnāla vāka ir izgatavots no izturīgiem, ūdensizturīgs .06 collu Kydex roku darbs.Tas ir izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un sviedru šļakatām un var tikt izmantots augstas izturības taktiku.

Katru gloks žurnāla vāka var pielāgot tās hermētiskumu un saglabāšanu, lai nodrošinātu, ka žurnāls ir droši un uzticami, un tā var arī būt piemērots žurnāli no dažādiem ražotājiem.

Katra žurnāla vāka ir pielāgoti, un malas ir smalki noslīpēts un pulētas ar rokām, kas padara to justies ērti un delikāts plaything.

Mēs esam pārliecināti, sniedz mūža garantiju par produkta kvalitāti, lai nodrošinātu, ka jūs varat izmantot to ar mieru.Ja mūsu maciņš nevar izmantot parasti, mēs to aizstāt vai kompensāciju pilnā apmērā.

Saglabāt savu ieroci pie rokas visu laiku, neļaujot citiem atklāt.PoLe.Amatniecības IWB maksts ir jūsu ideāls izvēli.Tagad pievienot PoLe.Amatniecības Kydex IWB ādas gadījumā iepirkumu grozs.

Tagi: aizsardzības taktika, magsaf, mag, chest rig mk3, kydex, Pistoles Maksts, 1911 rokturi koka, 1911 pistoli pistoli, kydex j klipu, kydex plate.

Recenzijas

Solving Me
2021-01-06
3/5
Seller changed address on package and shipped to wrong address. Lucky for me the postal worker on that route comes to my shop and took the package.
Igorniveo
2020-12-11
5/5
as described quick delivery