Gaiši Zils Puķu Dušas Aizkaru, lai Vannas istaba Ar 12 Āķi Poliestera Auduma Mašīna Mazgājami Ūdensizturīgs Vannas Aizkari Ekrāns

€19.80 €11.87

Pievienot grozam


SKU: #w20192

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Poliestera
  • Features1: Zaļā Dizaina Ideja
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Features4: Rūsas izturīgs Metāla Sprādzi
  • Features3: Rūsas-Izturīgi Āķi
  • Features2: Elpojošs audums
  • Modeļa Numurs: JF028RAS
  • Stils: Mūsdienu
  • Features6: Ūdens Izturīgs un Ātri Žāvēšanas
  • raksts: skatuvisks
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Features5: Smagie Svina Stieples

Poliestera KVALITĀTES MADE - Izgatavoti no ūdensnecaurlaidīga poliestera, elastīgs.Nodrošina konfidencialitāti un dekoratīvo apelāciju, lietošanai ar vai bez aizkaru slāni.LIETUSMĒTELIS ŪDENSNECAURLAIDĪGS TEHNOLOĢIJA - Didihou dušas aizkars ir ūdens necaurlaidīga.Tā funkcijas lietusmētelis ūdensnecaurlaidīgs tehnoloģija, kas ļāva ūdeni, lai viegli slīd nost, un pretoties mērcēšanas, strādā perfekti, bez starplikas.VIEGLI TĪRĪT - Pēc lietošanas noslaukiet ar mitru drānu, lai palielinātu dzīves dušas aizkars.

UNIKĀLU DIZAINERU MĀKSLAS darbu ar IZSMALCINĀTU IEZĪMES-Nav kopēja parasto dušas aizkars jūs varat atrast jebkur.Smieklīgs raksts, dušas aizkars, kas pieņemti digitālās drukas tehnoloģijas, augstas izšķirtspējas attēlu un spilgtas krāsas piesaista daudzu cilvēku uzmanību.

Specifikācijas :

Materiāls: 100% Poliestera Audums Funkcijas: Ūdens repelents, ne krāsu izbalēšanu Izmērs: 180x180CM/180x200CM

Paketē Iekļauts: 1 x Dušas Aizkaru, 12 x Plastmasas Āķi

Funkcijas:

1.Ir Dušas Aizkars

Dinamiskas krāsas un zemniecisks izskatu viegli, lai atbilstu visiem stiliem vannas istaba.

2.Dinamiskas Krāsas, Kopšanas Instrukcija: Mašīna mazgājami aukstā ūdenī ar vieglu mazgāšanas līdzekli un pakārt nožūt.Tas varētu būt labāk tīrīt ar salveti, pēc dušas, zemu dzelzs; nav balinātāju vai veļas sausa.Krāsa paliks jauka un dinamiskas gadiem. 3.Augstas Izšķirtspējas Digitālās Drukas Izplatīt gaisa elegance vērā, vannas istaba, guļamistaba un dzīvojamā istaba utt. 4.Liels Materiāla: 100% Poliestera Auduma, kas Nodrošina konfidencialitāti un dekoratīvo apelāciju, lietošanai ar vai bez aizkaru slāni. 5.Ūdensizturīgs Tekstūra Ūdens pilienus, krelles uz augšu, tāpat kā sēklas pērles ritošā uz lotosa lapas, jūsu mājās būs tīras un svaigas ar šī ūdensizturīgs dušas aizkars no Didihou.Turklāt, šī dušas aizkars ir tīrs un uzturēšana vieglāk. 6.12 Rūsas izturīgs Metāla Grommets dušas aizkaru pasākumus, 180x180CM/180x200CM plašu pilnīgu pārklājumu.Gar tā pastiprinot galvenes, aizkaru nodrošina 12 rūsas izturīgs metāla grommets, ka būs uzņemt iekļauti dušas āķi vai citas dekoratīvās āķi.Metāla grommets veicinātu vieglāk karājas un ilgstošu izturību.

Tagi: artifici ziedu, aizkars dušas, aizkaru zelta, audums dušas aizkaru šiks, nomirst aizkari, zila turque aizkari, 108 mala, aizkaru dzīvot istabā, pirts un sauna, ziedu led.

Recenzijas

Legnica70
2021-02-08
5/5
Curtain מצויין took time to reach but is top quality