Stājas Korektoru, Sievietēm, Vīriešiem Kyphosis Lencēm Regulējams Ērti Skolioze Atpakaļ Kuprītis Korekcija Josta Studentiem Bērns

€24.60 €15.01

Pievienot grozam


SKU: #w20397

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: VISI FIT
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta
  • Modeļa Numurs: Y17-1

❤【Ieteikumus Izmantojiet] aicina - Tas ir ieteicams izvēlēties lielāka izmēra vai pasākums savu izmēru pēc lieluma diagrammu.Sākt valkāt 15-20 min pirmo reizi, pakāpeniski pagarināt laiku, pēc korekcijas, nelietojiet to miega laikā.Jāievēro, lai 1-3 mēnešu laikā izstrādāt kultūrisms stāvus pozā. ❤【Stāju koriģējošu Correctors] aicina - Pareizi, palīdz ārstēt un atbalsta poza korekcija ortopēdiskas problēmas: Slikta stāja, kakla un plecu sāpes, muguras sāpes, osteoporoze, skolioze, kyphosis, sagging pleciem, un slinkums. ❤【Ērti Tehnoloģiju Materiāli] aicina - Augstas kvalitātes audumiem, stingru šuvēju.Mīksts polsterējums aizsargā pleciem, elastību uz pleciem, divas skrimšļu atbalsta uz muguras, stilīga un viegla muguras balstu padara jūs iet vairāk pārliecināti. ❤【Neredzamu atbalstu] aicina - Izgatavots no ultra-plānas materiālu, pat tad, kad jūs valkā poza, korektoru, saskaņā ar jūsu apģērbu, jūs nevarat atrast sevi, valkājot pareizu stāju jūsu ikdienas darbā!Mūsu kuprītis poza correctors ir ideāls risinājumi, kas automātiski pareizu stāju bez papildu piepūles.

Tagi: kyphosis korekcija lencēm, pārkāpums, ādas josta, seet, korsete skolioze, kyphosis poza, atpakaļ krūtis, hhh, jostas ādas vīriešiem, jostas luksusa vīriešiem.