Seksīga meitene crystal viens gabals cietā high cut clubwear jumpsuit rhinestone apakšveļa dancewear

€4.90

Pievienot grozam


SKU: #w20496

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Spandex
  • Modelis Tips: Cietie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Speciālā Izmantošana: Eksotiskie Apģērbi
  • Apakšveļas Tips: Kopa
  • No: tz21

Dārgais Draugs,lūdzu, izlasiet šo informāciju pirms laist kārtībā: 1. Par Bez kārbas ir produkti, kas norādīts Uz oriģinālā iepakojuma,var saglabāt kuģniecības maksa par pircējiem .bet kvalitāte ir tāda pati kā preces oriģinālajā iepakojumā.ja jūsu tālākpārdevējs,lūdzu pasūtījumu mazumtirdzniecības iepakojumā ,vai sazināties ar pārdevēju pievienot papildus $1/gab 2. Laipni neatstāj Negatīvas Atsauksmes pirms contacing ar mums; Jebkuru jautājumu, kas pēc jūsu pasūtījuma, pls, nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā.Mēs esam atbildīgi par visiem posteņiem, mēs esam tirdzniecība, neļaus pircējs cieš zaudējumus. (dažreiz, lai nozaudēšanas vai aizkavēšanās var notikt, jo šī ir viena no pārrobežu sūtījumu, un mēs nevaram kontrolēt visu tranzītu.bet tomēr mēs dos jums labāko pakalpojumu, kas veido lietas, ko mēs nevaram kontrolēt,ceru, ka jūs varētu saprast.) 3. Lai mazāka par 7 dolāriem, mēs nosūtīt savu pasūtījumu Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus, lai saglabātu izmaksas, Tikai var izsekot sekošanas informāciju lapotu no Ķīnas.Kuģniecības laiks ir apmēram 15-60 dienu, ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu 40 dienas( Brazīlija 60 dienas ), lūdzu, sazinieties ar mums,mēs pagarināja piegādes datums jums. 4. Ja joprojām nevar saņemt sūtījumu pēc 90 dienu laikā no sūtījuma,mēs apsolām, mēs jums pilnu atmaksu jums. (90 Dienas Brazīlijas,Baltkrievijas, Argentīna) neattiecas 60 dienu laikā, strīdu,tas ir Nevēlami.Lai vairāk nekā 7 dolāru, mēs nosūtīt savu pasūtījumu China post air mail un provice izsekošanas numuru par brīvu. 5. Ja jūs padarīt, lai nejauši un vēlaties izsekot savam sūtījumam internetā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai sastāda kravu. 6. Ja jūsu pasūtījums ir liela, lūdzu, sazinieties ar mums, lai aprēķinātu cenu, mēs, iespējams, piedāvāsim EMS vai DHL bez maksas Viens Izmērs Der lielākajai daļai MUMS, Izmērs S līdz XL, Piemērots Dāmām ar Augstumu 155 - 180 cm , svars 40kg-65kg Materiāls: Neilons un Spandex.Mīksts ,Ērts ,Elpojošs un Elastīgs!Mazgā tikai tad Laipni lūgti mūsu veikalā.Daļa produktu, jūs saņemti STP ( piemēram, VK, Pinterest,Facebook, Twitter utt. ) un sūti mums Ekrānšāviņi varat saņemt $1 diskonta vai 5% atlaide nākamajā pasūtījumā.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Lai nosūtītu objektus no asap, lūdzu, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu detaļu piegādes adresi, tas būtu labāk, lai būt jūsu Durvīm numuru un tālruņa numuru.

Kad jums vietu pasūtījumu, mēs varam sūtīt objektus no 5 darba dienu laikā, cik iespējams, un jūs varat saņemt viņiem, droši īsākā laikā

Tagi: ādas augstu uzrullētu apkakli, sexy posmā, LNCDIS, jaunums apakšveļa sievietēm, krūšturis ādas, colalr, deju apģērbi erotiska, sieviešu apakšveļas komplekts mežģīņu biksītes, sudraba posmā, clubwear krekls.