Velosipēda Stūres Lukturīša Turētājs, Rokturis, Bārs, Velosipēdu Piederumi Extender Mount Bracket Moutain Motocikli Motorolleris

€3.92 €2.74

Pievienot grozam


SKU: #w20940

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Garums: 95mm
  • krāsa: Zils, Sarkans, Melns

Funkcijas: 1. Neticami papildu telpas: papildus ilgi caurule varat savākt daudz posteņu, piemēram, gaismas/velo datori/mobilie telefoni/bell turētāji, utt. 2. Vienkārša uzstādīšana: var uzstādīt uz stūres normāla izmēra un maksimālo apmēru. 3. Viegls un izturīgs: Oglekļa šķiedras un alumīnija sakausējuma pagarinājuma stienis un alumīnija sakausējuma turētājs ir super viegls un izturīgs.Apraksts: biezs gumijas josta, gredzens ir gasket iekšpusē, kas tiek fiksēta uz jūsu stienis, lai iegūtu sabiedrības atbalstu bez slīdēšanu.Specifikācija: Krāsa: zila, sarkana, melna(izvēles) Materiāls: Alumīnija sakausējuma Garums: 95mm Joslas izmērs: 22.2 * 200mm Paketē Iekļauts: 1 set * Velosipēdu Turētājs Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: velosipēdu turētājs, gaisa bremzes, kalnu velosipēdu aksesuāri video, bicycl stāvēt, velosipēdu turētājs turētājs, velosipēds stūres kronšteins, velo stūres stiprinājums, cūku tupele, kalnu velosipēdu aksesuāri fit, liela tupele.