WINSGO Auto Auto Elektriski Logu Tuvāk Slēdzenes 4 Durvis Automātiski Lifts Mazda 3 Axela 2020 / CX-30 2020. gadam

€31.28

Pievienot grozam


SKU: #w21263

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: WINSGO

Der Mazda 3 Axela 2020 /CX-30 (no Kreisās Puses stūres), kas Nav piemēroti automašīnas tikai draivera logā AUTO!PIEZĪME: 1. Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, pasakiet man, jūsu auto modeli un ražošanas gadu . 2. Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu auto ir Kreisās Puses stūres, nav derīgas Labās Puses stūres! 3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu strāvas loga slēdzi, ir tāda pati, kā mana bilde.Ja jūs nezināt, lūdzu sūtīt man jūsu logu slēdzis attēlu.Ja jums nav sūtīt man, jūs nopirku nepareizu produktu, mēs nevar būt atbildīga par to. 4. Ja prece nonāk ūdens, mēs nevar garantēt tā. 5. ja ir kādas problēmas ar objektu un instalāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, nevis atvērt strīdu! 6 .Ir nepieciešams, lai savienotu 12v strāvas vadu.

Funkcijas: 1.Aizvērt withdows automātiski: Pēc pagrieziena pie auto stūres, atvērt un aizvērt vadītāja durvis (Nepieciešams, lai atceltu ACC power delay),pēc tam AIZSLĒGT durvis (ar tālvadību, keyless ieceļošanas un citos veidos), windows tiks slēgts automātiski. 2.Atveriet priekšējo withdows automātiski: the power off valsts, turot ATBLOĶĒŠANAS pogu automašīnas oriģinālo tālvadības pults vairāk kā 3 sekundes, priekšējā loga tiks atvērta automātiski.Motīvs: 1. Statiskā darba jauda: DC 12V 2. Statiskā darba strāva: 3. Piemērots darba temperatūra: -20-80 grādu 4. Efektīva ovltage ACC un Bloķēšanas signālu: >9V 5. Izejas Jauda par katru vienu logu: Piegādes Informāciju: 1. Nosūtīt preci ārpus 5 darba dienu laikā (neskaitot nedēļas nogali un brīvdienās), ko nosūtīšanas pārvadātājam pircējam izvēlēties. 2. Ar China Post Air Mail, parasti ir nepieciešams 30-50 darba dienu laikā jāierodas pircēja vietējā pasta nodaļā. 3. Atjaunināt izsekošanas numuru www.olivers.lv. 4. Mēs nevaram uzņemties atbildību par pircēja valstī tarifs vai jebkuru apstrādes nodevu, piemēram, attālā rajonā, apstrādes nodevu, ect. 5. Ja jums ir īpašas preces vērtība, lūdzu, atzīmējiet, vai sūtīt īsziņu, lai ar mums.Labākais Serviss Un Garantijas: 1. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu www.olivers.lv ID. 2. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs. 3.12 mēnešu Ražotāja Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3-mnth garantija. 4. Ja ūdens iet uz core, mēs neņemiet responsibity salabot vai atdot vai kompensāciju . 5. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Atsauksmes: Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: Mazda 6, stāvēt zem galda, aiko, cx8, mīksto tuvu ieejas durvīm, auto pacēlāju, 2017. gada mazda 3, tiešā mazda 3, smart taustiņš priekš nissan teana, axela.

Recenzijas

Uxpgradable
2021-01-23
5/5
Fast shipping woooow
Albertozecchini
2021-01-15
5/5
If same as advertisement