Jauns

95% Valdes CF Flash Atmiņas Kartes Slots Testa Darbojas Arī Nikon D70 D70S Rezerves Daļas

€18.93 €15.52

Pievienot grozam


SKU: #w21319

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderīgu Zīmols: Par Nikon
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Traks RZX
  • Modeļa Numurs: par Nikon D70 D70S
  • Saderīgu Kameru Stils: Punktu Un Atvašu Kameras
  • Iepakojums: Jā

Hello, Dear pircējs : Laipni lūgti Manā Veikalā Digitālo Mājas.

Stāvoklis: Jauns produkts

Pieteikumu scenāriji: Personalizētu modes

Svars: 101g (ieskaitot) 150g (ieskaitot)

Par Samaksu Un Piegādi:

1.Labākais veids ir tiešs tiešsaistes maksājumu,tas ir drošs un ērts.

2.Lai veiksmes, lai iegādātos preces, jums patīk, un piegādes gavēņa laiku, lūdzu, apdrošināt pilnīgas apmaksas, kas tiek veikti vienas nedēļas laikā pēc tam, kad iepirkšanās tos, vai rīkojums būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. Aizpildot pircēja informāciju, lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, tikai, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, un tā tālāk.

Klientam Paziņojumu:

Lai aizsargātu kopienas intereses, pircēji saņemšanu, lūdzu, pievērsiet uzmanību šiem punktiem, kad preču saņemšanas:

1.Mūsu apņemšanās: Visas preces ir rūpīgi atklāti, lai noteiktu, ka nav kvalitātes problēmu, pirms piegādes.lūdzu ņemt to viegli.

2.Nelietojiet skriešanās parakstīt, kad klients saņem preces!Lūdzu, pārbaudiet preču priekšā kurjeru firtly, un pēc tam pierakstieties.Ja iepakojuma kastes ir bijusi atvērta zīmes vai preču piegādes kļūdas, vai arī, ja preces, kas izskatās nodilis, ir atteikties parakstīt, un sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, lai nodrošinātu, ka jūsu intereses.

3.Pēc līguma parakstīšanas,lūdzu, atrast labu, cik drīz vien iespējams, bez lielisks aizsargplēvi un citi marķējumi.Ja jūs uzzināt kaut ko nepareizi ar labu,lūdzu, sazinieties ar mums.Pēc tam jūs varat apmainīt veiksmīgi.

4.Ja jūs nezināt, kā uzstādīt, jūs varat sazināties ar mums iepriekš un sūtīt pa jūsu labā, lai mums bezmaksas uzstādīšana.Bet jums ir jāmaksā jūsu pašu pastmarkas.

Par Atsauksmes:

Lai sniegtu jums labāku pakalpojumu, lūdzu, izskatiet darījumu diezgan.Atsauksmes ir mūsu dzīve, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Es novēlu jums ir apmierināti ar pirkumu.

Paldies jums iegādāties.Laipni lūgti pirkt nākamo reizi !

Tagi: iphne x lietā balts, iphne 8 melns korpuss, minni auduma maskas, minni bērnu grims, minky drukāt autiņbiksīšu, minni iepirkšanās automašīnas, iphobe 6 izmērs, iphne 7 tapetes, minni budha statuja.