6pcs/daudz Garenais Savienotājs Piederumi 1/4" Vīriešu NPT Vītne, lai 1/4" OD Šļūteni, Iespiediet Ātru Savienojumu RO Ūdens Akvāriju Sistēmas Daļas

€3.71

Pievienot grozam


SKU: #w21331

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Pieteikums: Ūdens Filtrs, Reversās Osmozes, Akvāriji
  • Veids: garenais savienotājs
  • Sānu: 1/4" Vīriešu NPT Vītne, lai 1/4" OD Šļūteni, Iespiediet Ātrais Savienotājs
  • Produkta Tips: Noliktavā
  • izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Sytle: Ātrais Savienojums
  • Modeļa Numurs: 010222
  • Modeļa NR.: 1044

6pcs/daudz Garenais Savienotājs Piederumi 1/4" Vīriešu NPT Vītne, lai 1/4" OD Šļūteni, Iespiediet Ātru Savienojumu RO Ūdens Akvāriju Sistēmas Daļas

Produkta Apraksts:

Vienība: 6 gab. / komplekts , 1/4" Vīriešu NPT Vītne, lai 1/4" OD Šļūteni, Iespiediet Ātru Savienojumu Materiāls: POM (Polyoxymethylene) Mediem Temperatūra:5~50 Centigrate Pieteikumi:attiecas uz reversās osmozes ūdens sistēmas un mājokļu līnijas filtri utt

Ja jums ir nepieciešama citu modeli, piederumu, lūdzu, noklikšķiniet zem bildes tieši.

Piegāde:

72 Stundas Nosūtīšanas

Mūsu veikalā apsolām, ka mēs nosūtīt savu paraugu pasūtījumu 48-72 stundu laikā (Izņemot Brīvdienas) pēc apstiprinājuma saņemšanas no pircējiem samaksu par pasūtījumu www.olivers.lv.www.olivers.lv platforma usuallly jāņem aptuveni 48 stundas, lai revīzijas jūsu maksājumu.

72 Stundu noteikums ir piemērojams tikai attiecībā uz mazo, lai, Lielākiem pasūtījumiem un sajauc pasūtījumi tiks paiet ilgāks laiks, lai sagatavotu produktu, un tāpēc tas nav segt saskaņā ar šo noteikumu.

Parasti mēs kuģis savu produkciju caur China Post Air Mail, Hong Kong Post Gaisa Pasts, Singapūra Pastu, Šveices Post utt.Kas notiek 15-39 darba dienas, lai sasniegtu savu atrašanās vietu.Ja vienu produktu G. V. sver vairāk par 2kg, mēs izmantot komerciāliem kurjera piegāde (DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS utt.).

Cena, ko maksā par posteņi, izņemot jebkuru muitas nodokli, mums nav nekādu pienākumu galamērķa valstīs.

Atsauksmes Politika:

Lūdzu atstāt mums pozitīvas atsauksmes, ja jums liekas, mūsu produktu un pakalpojumu ir ok, mūsu sistēma darīs to pašu, lai jūs automātiski.

Ja jums ir kādas problēmas ar produkcijas un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums nekavējoties.Mēs jums atrisināt problēmu pēc iespējas īsākā laikā.

Ja ir pretenzijas, lūdzu, sazinieties ar mani vai nopirkt uzmanīgi!Paldies.

Tagi: vontar ūdens filtrs, krabju peeler, reverse osmosi sistēma, peldvietu ūdens filtrs, akvāriju extern filtrs, šļūtenes šķipsniņa, reversās osmozes ūdens filtru sistēma mašīna, dom kvarca skatīties, ūdens šļūtenes filtru karcher, tīru karoti.