1 Pāri Mirgo skrituļslidām Kurpes Viesulis Trīsi Flash Riteņu Papēža Rullīšu ASD88

€12.52 €8.01

Pievienot grozam


SKU: #w21352

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: Samaisa un aprīkojums
  • Valdes Kategorijas: Flat-Plate
  • Materiāls: PVC
  • Veids: Brontozaurs Skeitborda (Diviem riteņiem)
  • Modeļa Numurs: 198226
  • Izmērs: z
  • Gadījumā Cilvēki: Bērnu

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 1 Pāris Mirgo skrituļslidām Kurpes Viesulis Trīsi Flash Riteņu Papēža Rullīšu ASD88

Apraksts: Funkcijas:

Mirgo Papēža Rullīšu: Darbināms ar nelielu ģeneratoru, riteņu pati par sevi, tā var automātiski izstaro gaismu, kas pastāvīgi bez akumulatora.

Drošu un uzticamu, viegli apgūt.Iesācējiem ir nepieciešams tikai, lai nodrošinātu to, ka divas kājas atdala pirms un pēc tam, lai viņi nezaudē savu smaguma centru.Tad, kad ķermenis zaudē līdzsvaru, pirkstiem var nobremzēt uz leju, kas ir ļoti droša.

Viegli pārvadāt un regulējamu izmēru.Viegls un kompakts.Tas ir teleskopisko funkcija, un to var regulēt pēc vēlēšanās, kas piemērots dažāda vecuma iedzīvotāju grupām.

Nostiprināt ķermeni un ķermeņa.Palīdz mazināt augšējo daļu, uz augšstilba, veicina kaulu attīstību, uzlabot ķermeņa līdzsvaru un koordināciju.

Piezīme: Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.

Specifikācija:

Gaismas: 50kg/3 led gaismas, 100kg/4 led gaismas

Riteņu materiāls: 50KG: PVC, 100KG: PU

Paketē Iekļauts: 1 Pāris x Flashing Roller

Tagi: lifts skate, elektriskā longboard trīsi, asari skrituļslidas, flash roller, motora stiprinājums skeitborda, quad roller skate, longboard stūre, patineya, forma skeitborda, kart loka.

Recenzijas

Jimjlalonde
2020-10-02
4/5
The seller sent the model calculated for a weight of 50 kg, when ordering for 100 kilograms. I do not need a model for 50 kg in the foreseeable future. Weight for whom the purchase was made, more than 50 kg. But sending to China would not be cheap. Therefore, in the dispute presented a partial refund and left the goods. The administration of AliExpress decided the dispute quickly in my favor. I did not expect such speed from the administration of AliExpress.