Jauns

100 gabali DP*16LR ADATAS, Rūpniecisko šujmašīnu/ pavisam ir Schmetz

€21.41

Pievienot grozam


SKU: #w21368

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Adīšanas
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Veids: Šūšanas Adata
  • Zīmola Nosaukums: DEF

Šajā sarakstā ir 100 gabali, Pavisam Jauni skaņdarbi DP*16LR STILU, RŪPNIECISKO Šujmašīnu Adatas DPx17.

SISTĒMU vai STILU šīs adatas ir: DPX16LR

ZĪMOLS: Schmetz(ražotas Vācijā ar augstākās kvalitātes)

Mēs esam izmērs:

14/90,16/100,18/110,19/120,20/130,21/140,22/150

Lūdzu, pārbaudiet izmēru, ja vēlaties pasūtīt.TIKAI VIENS IZMĒRS 100 GABALI. ^_^

PIEGĀDE:

*Saimē mēs kuģis objektu ietvaros 2-7 dienu darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, un mēs jums paziņosim, izsekošanas numuru pēc jānosūta objekts.

*Visas mūsu preces būs kuģis uz pircēja www.olivers.lv adresi, lūdzu, apstipriniet savu adresi uz www.olivers.lv, pirms jūs kārtībā.

Pārdevējs nevar segtu muitas nodokli un ievedmuitas nodokļa.

Warrantyand un atgriešanās politika:

* Vispārējās valstīs,piegādes laiks ir apmēram 15-40day.Brazīlijas un Krievijas klientiem pievērst uzmanību, piegādes laiks ir aptuveni 20-60 dienas, pat vairāk dienas.Ja jūs vēlaties saņemt tā agrāk, jūs varat izvēlēties citu Express, bet jums ir jāmaksā daļa no kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums detaļu.

* Ja jums ir DOA(Dead On Arrival) postenis vai nepareizu preci, kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, lūdzu, sazinieties ar mums.Visām atskaitēm ir jābūt veseliem un pavisam jaunu.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts, Pircējs ir atbildīgs par atgriešanos kravu un visiem muitas nodokļiem, importa nodokļiem.

Atsauksmes:

*Mēs ceram, ka jūs mūs atstāt pozitīvas atsauksmes, un dod mums PIECAS ZVAIGZNES par visu Sīkāk vērtējumi(International iepirkšanās ir vairāk laika nepieciešams, lūdzu, saprast).Mūsu sistēma darīs tāpat.Mēs novērtējam jūsu biznesu un ceru, ka darīt bussiness ar jums tuvākajā laikā.

*Ja jums ir kādi jautājumi, mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, vienkārši atstājot negatīvās/neitrālās atsauksmes vai dot strīdu nevar atrisināt problēmu.

Tagi: adatu izšūšanas mašīna, gran adāmadatas, rūpniecības šujmašīnas, im, rūpniecisko šujmašīnu, lielā adīšanas adatas, industriel šūšanas mašīna, nyler adāmadatas, ierīču mašīnu šūt, rūpniecības n šūšanas mašīna, needl.