Nerūsējošā Tērauda Kafijas Karoti Lāpstu Uzstādīt Radošo Saldējuma Karoti Lāpstu Ziemassvētku Dāvanu Tējas Karoti Galda Deserta Karotes

€10.22 €6.13

Pievienot grozam


SKU: #w21452

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Nerūsējošā Tērauda Materiāls: 410
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Apraksts

1. Smieklīgi un gudrs lāpstu stilu, ērti turēt 2. Ideāls karoti kalpot par tējas lapu caddy, kafijas maisītāju; un cukuru, garšvielas, garšvielu maisījumi mērīšanas karote, pudeļu nazis, vai bonsai 3. Izgatavoti no augstas kvalitātes 401 Nerūsējošā Tērauda.Spēcīgs, izturīgs un būtisku.Lietošana ir droša un viegli tīrāma. 4. Vienkāršs dizains viegli atbilst spēkā esošo piederumi jūsu virtuvei. 5. Ideāls uzkodas, jūras veltes, kokteilis, augļu, mini kūkas, olīvas, konditorejas izstrādājumi, salāti, utt.Izmantojiet Mājas virtuve, ēdnīca, viesnīca un tā tālāk. 6. Tas ir sava veida laba dāvana jūsu ģimenei.

Paketē iekļauts

2/4 * karoti/ dāvanu kastē

Tagi: ledus uzgalis, gads ziemassvētku karote, ilgi karoti, tējkannas tējas karoti, nerūsējošā tērauda radošo karoti rīks, veidnes, lai reposteria un konditorejas izstrādājumi, kafijas karote, donut nerūsējošā tērauda kafijas karote, mirst tēja, ziemassvētku ēdiens.