JAUNAS Sarkanās 9000W 5 Asmeņi Vertikālā Axi Vēja Turbīnas, Ģeneratora, Laternas 12V 24V Motora Komplektu Elektromagnētiskā Mājas Streetlight Izmantot

€331.90 €209.10

Pievienot grozam


SKU: #w21482

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: CE
  • Vārpstas Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Drošs Vēja Ātrums: 45m/s
  • Veids: Vēja Ģenerators
  • Sākot Vēja Ātrums: 2m/s
  • Bremzēšanas Režīmi: elektromagnētiskā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 5 asmeņi
  • Montāžas Bāze: Bez Montāžas Bāze
  • Nominālais vēja ātrums: 12M/S
  • Modeļa Numurs: 9000W
  • Vārpstas Formas: Nominālo Spriegumu

{infomodule}

Funkcijas:

-Paredzēts lietošanai mājas apstākļos, Lai uzraudzītu izmantot, Lai laiva / jūras izmantošanu, vēja, saules streetlight izmantot.

-Vēja turbīnas,ar zemu palaišanas vēja ātruma, augstas efektivitātes, maza izmēra, zema vibrācija un zems trokšņu līmenis.Izskatās skaista laterna.

-Uzstādīšana, lietotājam draudzīgs dizains, ērts iekārtu uzstādīšana, apkope un remonts.

-Izmantojot augstas jaudas uzskaites saprātīga mikroprocesora vadība, efektīvs pašreizējo un sprieguma.

-Korpuss ir izgatavots no alumīnija sakausējumu liešanai, ar divkāršu gultņu pārvadātājs, anti-taifūns jauda ir lielāka, drošu un uzticamu darbību.

-Vēja rata lāpstiņas ar jaunu tehnoloģiju, injekcijas molding, kopā ar optimizācijas aerodinamiskās formas dizains un projektēšana, liela vēja enerģijas izmantojuma koeficientu, kas ir pieaugums par gada enerģijas ražošanā.

-Ģenerators, izmantojot patentētu pastāvīgo magnētu rotoru ģenerators, kas savienots ar īpašu statora dizains, efektīvi samazina pretestību griezes momentu ģenerators, bet vēja rata un ģeneratora ir vairāk labi noder īpašības, vienības darbojas uzticamību.

Specifikācijas:

Krāsa:Sarkana

Nominālā Jauda:9000W

Nominālais Spriegums: 12v/24v

Drošs Vēja Ātrums: 45m/s

Nominālais Vēja Ātrums:12 m/s

Sākot Vēja Ātrums:2m/s

Asmens garums:600mm

Riteņu diametrs:900mm

Bremzēšanas Režīmi: Elektromagnētiskā

Turbīnas Tips: Trīsfāzu Maiņstrāvas Pastāvīgo Magnētu Sinhronā Ģeneratora

Materiāls Asmeņi: Neilona Šķiedras

Daudzums Asmeņi: 5pieces

Vēja virziens regulēšana: Automātiska

Darbības temperatūra: -40℃ līdz 80℃

Pakete Ietver:

1 x Vēja Turbīnu

(Piezīme: Montāžas Statīvs Nav Iekļauts)

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: dinamo mehānisko, ūdens turbin ģenerators, brīvās enerģijas ģenerators, magnēti, ppt, offgrid vēja turbīnas, ģeneratora komplekts, fāzu ģenerators ar pastāvīgajiem magnētiem, controler vēja turbīnas, ģenerators 12v motoru, elektriskais ūdeņraža ģenerators, vēja ģenerators, ūdens, saules ģenerators tīra.