4 gabali makšķeri Jostas Siksnas virves combo platforma spoles Piederumi pêche karpas uz ledus kastē Risināt pesca Lure ELUOSHI

€5.19

Pievienot grozam


SKU: #w21506

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Stieņa Materiāls: oglekļa stienis
  • Ar Atzveltni, kas ir vai Nav: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piederumu Tips: Stienis Klipu/O-veida Gredzens
  • Ar Paceļamām Kāju vai Nav: Jā
  • Stieņa Garums: 2.4 m
  • Pozīcija: Okeāna Klinšu Fshing
  • Makšķere Kategorijas: Lidot Ar Makšķeri

Draudzība padoms: pirms iegādāties, varat noklikšķināt uz mūsu muguras gabals savienojumu, Jūs varat ietaupīt jūsu naudu!

biezums: 3,5 mm Garums: 350 mm

Iepakošanas drošības pietiekami !Labāko Cenu!Jums patīk !

Pirmais ir tas, ĶĪNA POST, Parasto Pastu ( tikai atbalsta uzskaites ķīnā)

tādā veidā, tas var ietaupīt jūsu naudu.

Ja jūs izvēlieties China Post Air Mail, tad tas ir ierakstītu pasta sūtījumu,jūs varat saņemt izsekošanas informāciju par jūsu precēm.bet vajag vairāk izmaksu,

piegāde uz vairums tautu ir 15 - 45 darba dienas

(Krievijas un Brazīlijas parasti 30 - 60 darba dienām)

Ja jums ir sekošanas pakalpojums, lūdzu, izvēlies, Gaisa Pastu.

pasūtījuma summa ir lielāka par $ 7 atbalstīs izsekošanas pakalpojumu par brīvu.

Ja jums nav saņemt preces 60days,mēs 100% kompensāciju jūsu maksājumu.

Paldies par jūsu uzticību,

paldies par pozitīvajām atsauksmēm ,

jums tiks VIP bauda daudz pārsteigumu un atlaides.

1. Mēs pieņemam Alipay,Boleto,Webmoney un Visas galvenās kredītkartes. 2. Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

1. Mēs nosūtīsim vienumus 2 - 3 dienām (darba dienām, nav atvaļinājumu vai nedēļas nogali) pēc tam, kad maksājums ir comfirmed. 2. Ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim laikā. 3. Ja jūsu pasūtījuma jāuztraucas, produkts nonāks droši), ja jums ir nepieciešams, detalizētu informāciju, lūdzu, izvēlieties China Post reģistrēta gaisa pasta vai cita, kas ir jāmaksā kuģniecības izmaksas.

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma rūpīgi kad saņemta.ja ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, Ja prece ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 7 dienām, tiek uzskatīts, var izmantot, ja tas tika lūgts, lai atgrieztos ar, Nav Iemesla, Kuģniecības izmaksas būtu jāsedz gan daļu. 2. Piezīme: Vīriešu izgatavots defekti nav garantēta,piemēram, bojājumiem, pēc tam, izmantojot,ūdens bojājumus un tā tālāk.

Mums ir starptautiskas korporācijas, tikai censties 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, un centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu, lai mūsu pircējs.Lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, un, lūdzu, sniedziet mums 2 darba dienu laikā, lai novērstu sūdzību, lai jūsu apmierinātību.

Tagi: zvejas knaibles pesca, zivju tackl, medības māja lure, siksna skatīties, zivis līnijas, hirisi karpu zvejas stāvēt, zivju snakehead, ades daiwa, karpu zivis, kaste storag.

Recenzijas

Katya98 06
2021-01-19
5/5
It's fine. Quality is super. Seller recommend.
Fraers69
2020-09-27
5/5
Parfait.
Jayson11 Emo
2021-01-05
5/5
To Lithuania 40 days. Very cool and quality straps, I order 2 times. I use 2 seasons, very convenient and all with them OK.
Alejox Shaggy666
2020-12-30
5/5
Excellent quality for little money. I recommend the goods and the seller. Surprisingly, at this time it came very quickly.
Swiminjessie
2020-10-14
5/5
Very very nice! Excellent quality! I recomend! 11/10