Jauns

Jaunu 5gab SOP8 SO8 SOIC8, LAI DIP8 adapteris PHB valdes conveter

€4.53

Pievienot grozam


SKU: #w21545

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Saderīgs: Portatīvo Atskaņotāju, Spēļu Konsoli, Kinect, PlayStation Move
  • Zīmola Nosaukums: VSLCDISPLAY

Apraksts:

PCB caurumu, kas nepieciešama: 0,6 mm

Piķis Platums: 7.62 mm (0.3 collas)

Pin Augstums: 2.54 mm (0.1 cm)

Iepakojuma saraksts :

1 x 5gab SOP8 SO8 SOIC8, LAI DIP8 Converter Valde

Šeit tiek maksājumu metodes kā tālāk, ko mēs izmantojam, parasti, bez platformas.

Mēs nosūtīsim produkts 3 darba dienu laikā ASAP pēc tam, kad jūs veicāt pasūtījumu.(Expcet svētki)

Lūdzu, apstipriniet savu pasūtījumu adrese un tālruņa numurs ir pareizi, ja vēlaties mainīt adresi, sazinieties ar mums firsly.

Piegāde ar normālā veidā nonāks 15-60 dienas.Ja jums ir nepieciešams produkts, kas ir steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums sūtīt ar express shipping,mēs pārbaudīsim express kuģniecības izmaksas, jūs.

PIEZĪME:

Nav svarīgi kas ir noticis, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, tā vietā atstājot negatīvas atgriezeniskās saites vai atver strīdu .

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu atrisināt problēmu, vai nosūtīt/kompensācija jums.Lūdzu, uzticieties mums, un dod mums iespēju, lai kalpotu jums.

Ja jums nav saņēmusi preces 15-60 dienu laikā, lūdzu pārbaudiet izsekošanas numuru vai sazināties ar mums.

Jebkura darbība, problēmas, Mēs varam nodrošināt bezvadu tehnoloģiju atbalstu darba laika.

Ja preces sadalīti laikā kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, pēc tam, kad saņemtas preces, mēs nosūtīt vai kompensācija jums.

Viena gada garantija no dienas, kad produkts tiek pārdots.Kādu tehnisku problēmu var atrisināt tiešsaistē.

Problēmas analīze un šaušana :

T1: LCD ekrāns rāda melnu ekrānu, pēc barošanas.

S1: 1. Lūdzu, apstipriniet, vai ekrāna backlight vads ir pieslēgts pastiprinātājs padome(inverter board).Ja nav, pievienojiet to, un varu atkal.

S1: 2. Tie daži apmaiņas tests: Mainīt ievades signāls, lai pārbaudītu, Mainītu strāvas adapteri, lai pārbaudītu, Mainītu signāla avots, lai pārbaudītu, Mainītu signāla kabeli, lai pārbaudītu, Mainītu LCD ekrāna, lai testa.Un tā tālāk.

T2:signāla kabeli, nevar izveidot savienojumu ar ekrāna pieslēgvieta.

S2: Ja jūsu ekrāns ir eDP pieslēgvieta ekrāna, bet jūs nopirku panelis, kas piemērots LVDS pieslēgvieta ekrāna.Piemēram, ja jūsu ekrāna LP156WX4-TP(X)(X), bet jūs saņemsiet kontrolieris kuģa, kas der par LVDS kontrolieris kuģa, piemēram, LP154WX4-TL(X)(X), Tas nebūs atbilst jūsu ekrāna.Tad, lūdzu, izvēlieties atgriešanās iemesls, "iegūt nepareizu produktu".Vai jāsazinās ar pārdevēju pirmais.

T3: LCD ekrāna attēls netiek parādīts pareizi, vai rāda baltu ekrānu.Vai LED tastatūras sāk mirgot pārmaiņus sarkanā un zaļā.

S3:1.Pārliecinieties, ka signāla kabelis, kas savieno LCD ekrāns savienotājs ar pareizā virzienā. (Pin1, lai Pin1, daži panelis kabeļu savienotāju var samontēt divi virzienā, tāpēc dažreiz, kad mainīt to atpakaļ virzienā, tas būs darbs, labi)

S3:2.Lūdzu, apstipriniet, vai izšķirtspējas LCD ekrāns ir tāds pats kā izšķirtspējas LCD kontrolieris padome (Lūdzu, skatiet kontrolieris valdes iegādāties saiti, kas ir atzīmēti saderīgu rezolūciju, izmantojiet ekrāna tips meklēšanas tīklā, lai apstiprinātu savu atbalstu izšķirtspēja), ja ne, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, daži dēļi pēc tam, kad atjaunināt programmaparatūru būs noteikt šo problēmu.

T4: LCD ekrāns ir attēli, bet gan ir ļoti tumšs. (Izmantot gaismas lāpu, lai pārbaudītu, vai iekšā ekrānā attēla vai ne)

S4: Lūdzu, apstipriniet, vai, ekrāna fona apgaismojums kabelis ir savienots ar inverter board (pastiprinātājs padome).

Ja savienojuma stāvoklis ir OK, varbūt inverter board sadalīti, ja nozvejas šo problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs var jums nosūtīt nomaiņa.

T5: displeja tur restartējot pēc barošanas.

S5: ieejas strāva strāvas adapteris ir pārāk maza, lūdzu, mainīt adapteris ar lielāku izejas strāva (2.A vai lielāka, 2A)

T6: Strāvas, pēc pāris sekundēm displejā iet uz melna ekrāna.

S6: Ja jums nav savienot signāla kabelis (nav ievades avots), tas pārslēgsies gaidīšanas režīmā, pēc pāris sekundēm no ieslēgšanas.Lūdzu, pievienojiet ievades signāls ieslēdzot un izmantot tastatūru, lai pārslēgtos uz attiecīgo kanālu.

T7 : Ja nav savienot signāla kabeli LCD, power uz galda, klaviatūras LED ir sarkans vai zaļš.Un pēc tam, kad jūs pievienojiet kabeli LCD ekrāns, tastatūra LED indikators ir izslēgts.

S7: Tas ir saistīts ar definīciju, ka signāla kabelis ir nepareiza, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai apstiprinātu, ja pārdevējs ir saderīga LCD ekrāns signāla kabeli, vai ne.

T8.: Dators nosaka, ka vadītājs, valde ir pieslēgta, bet LCD ekrāns netiek parādīts.

S8: Ja HDMI vai DVI signālu ir izveidots savienojums.Lūdzu, kas par datoru, lai nodrošinātu, ka HDMI DVI izeja ir pieejams.

T9: Rezolūcija nav atbalstīts.

S9:1.Lūdzu mainīt uz citām rezolūcijām, lai apstiprinātu, ja viņi var parādīt, ko parasti, vai ne.

S9:2. Ieejas rezolūcija ir pretrunā ar LCD izvēlnē displeja izšķirtspēja, tas ir saistīts ar LCD ekrānu kontrolieris valdes raksta kopējo rezolūciju, kas atbilst īpašā rezolūcijā, un kontroles padome izvēlne displejiem ar kopējo izšķirtspēju.Ja jūs vēlaties, lai parādītu to pašu rezolūciju, ir nepieciešams, lai mainītu EDID datus uz LCD ekrāna.Ja rodas šāda situācija un ir nepieciešams to uzlabot, lūdzu, sazinieties ar mums.

T10: Uz ekrāna redzamas vairākas krāsas, aina mainās, kad jūs vienkārši varas tāfeles vai ekrāna Krāsu rāda, rūpnīcas režīmā OSD ieslēdzot un ievades signāls no kuģa.

S10: Tas ir rūpnīcas režīmā, lūdzu, palīdzēt, izmantojiet tastatūru, ON/OFF taustiņu, lai izslēgtu valde, pēc tam ieslēgt, tas automātiski iziet rūpnīcas režīmā, un strādās kā parasti.

T11: LCD ekrāna oriģinālo kabeli nevar būt saistīts ar personas datu apstrādātāja padome.

S11: Lūdzu noņemt sākotnējo signāla kabeli, kas nāk ar LCD ekrāns, un izmantojiet kabeli, kas mums sniedz ar personas datu apstrādātāja padome.

Tagi: eeprom sop8, v sop8 adapteri, dip8 ligzda dubultā, so8 adapteri, klipu eeprom, pin soic8 dip8, ligzdas so8, SOIC8, augstas dip8 ligzda, so8.

Recenzijas

No One Looserrr
2020-10-16
4/5
OK, product shipped as request. Fast delivery.
Rider027
2020-08-29
3/5
на картинке платки с штырьками,приехали без них.
Nadjarem
2020-11-03
5/5
We came quickly. The quality is excellent!