Pārnēsājamo Uzglabāšanas Soma, maciņš par FIMI PALM Rokas Kastē Anti-ietekmes Gimbal Kameru Somā, lai fimi palmu Piederumi

€7.23 €5.57

Pievienot grozam


SKU: #w21611

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: BRDRC
  • Saderīgs Gimbal Zīmols: FIMI PALMU gimbal kamera
  • Saderīgs Gimbal Modelis: FIMI PALMU gimbal kamera
  • Svars (g): 125g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gimbal Tipa Aksesuāri: Gimbal Pārnēsājama Soma
  • Modeļa Numurs: Uzglabāšanas Soma FIMI PALMU
  • Iepakojums: Jā

Motīvs:

1. Speciāli izstrādāta soma FIMI PALMU gimbal kameru, Vienkāršs un stilīgs. 2. Izgatavoti no augstākās materiāla, izturīgs, lai izmantotu, tās ir grūti ārējais apvalks, kas izgatavots no augstākās kvalitātes Neilona, nodrošina pilnīgu aizsardzību pret skrāpējumiem, triecieniem, triecieniem, saules gaismas, naftas piesārņojuma un putekļu. 3. Maza izmēra, splash pierādījums, Tas var būt iepakoti tieši mugursomā vai somā 4.Iekšējais rāvējslēdzējs kabatas darbojas kā uzglabāšanas mazajiem piederumiem, tādiem kā ND filtri, kabeļi un mazo adapteri.

Apraksts:

Materiāls: Neilons Piemērojamie modeļi: par FIMI PALMU gimbal kamera Krāsa: Melna Neto svars: 120g Produkta izmērs: 17.5 * 7.5 * 6.5 cm Iepakojuma saraksts: 1pc Uzglabāšanas Maiss

Piezīme:

1.Nav iekļauti FIMI PALMU gimbal kamera, 2.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas, 3.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, 4.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, Paldies!

Tagi: cool pro, yi gimbal rokturis, dji mavic 2 pervane gadījumā, fimi palmu micro, osmo ūdensizturīgs, fimi palmu 2, fimi palmu, mākonis storag, fimi se x8, mavic pro.

Recenzijas

Ernestoalonsolg
2020-08-18
5/5
всё подошло, пришло очень быстро
Paska Wany
2020-11-06
4/5
Small and holds the camera in its case. Not much room for anything else. A slightly bigger case should hold the camera, cables and some small accessories.