SUNICE Matēta Auto Wrap Filmu Automašīnas Iekšējo Apdari Ietinamo Plēvi, Uzlīmes, Gaisa Burbulis Bieži Car Styling Balck/Zelta/Sudraba/Zils/Pelēks

€8.31 €7.90

Pievienot grozam


SKU: #w21738

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Matēts filmu
  • Izmērs: 152cm x 30cm (60"x12")
  • Iezīme: gaisa izplūdes
  • Zīmola Nosaukums: SUNICE
  • Materiāls: PVC
  • Garantijas laiks: 5 Gadi

Postenis Specifikācijas: Materiāls: PVC Loksnes, Gaisa bezmaksas burbuļi tehnoloģiju Dizains: matēta vinila Daudzums:1 gab., Izmērs :1.52mx0.3m pašlīmējošās burbulis.Bezmaksas noņemt un atkārtoti piemērot.Lielisks, lai wrap un izdaiļot savu auto.Ilgu mūžu, pat vairākus gadus.Matēta Vinila Atsauces Foto Shippment kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 DARBA DIENAS ar FedEx vai UPS utt.gaisa express, mums nav garantijas piegāde par visiem starptautiskajiem sūtījumiem, jo katrā valstī var būt atšķirīgas laika grafiks uz pasūtījuma tīrvērtes, kas var ilgt garāku / īsāku laiku, lai pārbaudītu savu produktu.Maksājuma 1. Mēs pieņemam dažādas maksājumu metodes.Gandrīz katram stilam kredītkarti, PayPal, bankas pārskaitījums utt. 2. Lūdzu, veikt maksājumu, trīs dienas pēc tam, kad pasūtījumu. 3. Jūsu maksājums tiks izlaists tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Muitas Dienests 1. Ja jums ir jebkādas problēmas ar precēm, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar šo problēmu, un jums apmierinošu risinājumu. 2. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāj mūs pozitīvas atsauksmes. 4. Justies brīvi, lai nosūtītu uz jūsu jautājumiem, jautājumi par produktu mums.Mēs atbildēsim jums, viena darba diena. 5. Mēs ceram uz dzirdi no sava e-pasta.Katalogā tiks nosūtīti jums, ja jums ir nepieciešams.

Tagi: vienkāršs gaisa suka, blue vinyl wrap, gaisa wrap dyson matiem, ehdis filmu, ietinamais papīrs rīks, lietas cricut, auto koka wrap, dr eggman, Vinyl Wrap, oglekļa auto ietīšana.