Lockartist 10pcs/daudz CK100 Čipu, lai Klons Šifrēta 46 4C 4D par KEYLINE 884 DECRYPTOR MINI Bezmaksas Piegāde

€139.99

Pievienot grozam


SKU: #w21769

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iezīme: Tālvadības Pults, Lai Atvērtu Bagāžnieka Vāku & Daļas
  • Zīmola Nosaukums: KEYDIY
  • Veids: Pretaizdzīšanas Ierīce One-Way

Lockartist 10pcs/daudz CK100 Čipu, lai Klons Šifrēta 46 4C 4D par KEYLINE 884 DECRYPTOR MINI Bezmaksas Piegāde

Par mums:

Lockartist tika dibināta 12. aprīlī,2012 Ķīnā un sāka no bloķēšanas forumā mājas lapā, un tagad ir lielākā platforma profesionālu atslēdznieks, lai sazinātos un veiktu tehniskus apmaiņu.

Bez tam,Lockartist veidota no savas Interneta veikalā un kļuva par galveno pārstāvji no daudziem lieliem zīmoliem,piemēram, JingJi,Keyline,KD,Lishi,Paaugstināt,YH,HUK,Godīgs,QS, un tā tālāk, un ir sasniegusi lielus panākumus, pārdošanas un līdz šim pārdod savus produktus visā Ķīnā un ducis valstīm un reģioniem pasaulē, un bauda plašu atpazīstamību gan mājās, gan ārvalstīs.

Vairāk nekā 5 gadus, Lockartist bija paredzēts pašmāju un ārzemju klientiem augstu veiktspēju produktiem un lielisku pakalpojumu.Tagad Lockartist sniegs tiem lieliskajiem produktiem, jo īpaši uz klientiem ārzemēs, un viņi būs jāmaksā tieši pie mums un saņemt samaksāto atbildi un baudīt labāku pakalpojumu.

Tā ir tā viena un vienīgā vieta, kur iepirkties pasaules labākais atslēdznieks instrumenti un relavant piederumi,ar mums profesionālu atslēdznieks atradīsiet ikdienas darbu, vienkāršs un viegli izraisīt viss, kas jums nepieciešams, ir atrodamas mūsu veikalā.Lockartist veic plašu auto un pilsoniskās lock pick instrumenti,dažādi zīmoli un kategorijas taustiņu, griešanas mašīnas un to accessaries, auto ierīcēm,uztvērējraidītājs atslēgas ,čipsi un slēdzenes,pat baterijas.Mūsu plaša izvēle patiesībā ļauj mums kalpo kā virtuālās vienas pieturas interneta veikals visi locksmithing un auto piekļuves vajadzībām

Whatsapp: +0086-15280404219

Skype : maggie82343

UZDOTIE Jautājumi

Laipni lūdzam veikals Lockartist šī lapa ir gatavojas, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas, kuras laikā jūsu iepirkumu,lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienesta pārstāvi, ja zem kopējo jautājumu nevar atrisināt savu problēmu.

1. kāpēc Izvēlēties mūs?

A. Professional: mēs esam profesionāla komanda auto drošības produktu, mēs varam nodrošināt tehnisko personālu, atbalsta 7 x24 stundas.

B.Visas preces ir 1 gadu garantija.Ja jūs pērkat, nav saskaņā ar pārdošanas kvalitātes, lietojamības un spēļu aprakstu, mēs varam nodrošināt, lai visas jūsu problēmas var atrisināt.

C. Garantija: mēs piedāvājam produkta garantija 12 mēnešus.

2. Par transporta veidus un metodes

A. Visām precēm tiks nosūtīti robežās no 1 līdz 3 darba dienas, kad saņemt maksājumu, piemēram, Ķīnas lunar New Year brīvdienu, Mid-Autumn festival, u.c

B. Visām precēm tiks nosūtīts ar DHL/EMS/Fedex, lai Singapūra/Ķīna post/Somija.Ja ar UPS/DHL/FEDEX piegāde, kuģniecības laiks ir aptuveni 5-10 dienas un 10-20 darba dienu laikā ar EMS un 30-60 pasta paka darba dienu laikā.Mēs nodrošināsim izsekošanas numuru pēc tam, kad preces nosūtītas.Jūs varat izsekot jūsu pasūtījumu statusu, jebkurā laikā, lai nodrošinātu izsekošanas numuru, vai sazinieties ar mums, jaunāko kuģniecības statusa atjauninājumus.

C. Mums nav atbildīgs par kavējumiem, ko izraisa importa muitas nodevas, nodokļi un citi muitas maksājumi par muitas nodevām.

3.Kādi apmaksas veidi tiek akceptēti par pirkumiem internetā?

Mēs pieņemam T/T, Kredītkartes Visa, MasterCard, PayPal,West Union, utt.

4.Būs Lockartist sūtiet pasūtījuma apstiprinājumu pa e-pastu?

Jā.Ja jūs norādiet savu e-pasta adresi, ja pasūtījuma, mēs nosūtīsim jums ziņu, kas apliecina jūsu pasūtījumu 24 stundu laikā.

5.Kompensācijas:

Piegādes izmaksas ir neatmaksājamas.Atgriežas ar oriģinālu saņemšanas tiks atmaksāta sākotnējā maksājuma veids

Posteņi ne-saņemt atgriešana vai apmaiņa:

Galīgo pārdošanas priekšmeti

Vienumi, bojāts caur normāla nodiluma un plīsumu

6. Atsauksmes un sacīkste

Lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu.

Tagi: atslēgas keydiy, bsm auto, aparāts rokas, 125 keychain, ck200 galvenais programmētājs, kd900, obd tests, ck 100 mikrofons, priekšējais spoilers harley, zoda harley.