220V Apģērba Steamer Mājas Portatīvo tvaika krāsns Tvaika Gludeklis Handheld Drēbes Ceļojumu Steamer Apģērbu Ātri, Siltumu, Apģērbu Tvaika

€32.92 €17.12

Pievienot grozam


SKU: #w21851

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Strāvas un Sprieguma: 1000~1500W, 220V-240V, 50/60HZ
  • Spriegums (V): 110-240v
  • Tvaika ātrums: 30g/min
  • funkcija 3: rokas tvaika dzelzs,kitfort,steamer apģērbu,Steamer
  • Modeļa Numurs: apģērba steamer
  • Funkcijas 4: portatīvo tvaika gludeklis,tvaika gludeklis handheld
  • Sertifikācija: CE
  • Jauda (W): 1001-1500W
  • Ūdens Tvertnes Tilpums (l): <0.8 L
  • Klasifikācijas: Tvaika birste
  • Izmērs un Ūdens tvertnes tilpums: 17*12*28cm, 280ml, ES kontaktdakšu,MUMS Plug
  • Atbalsts: No
  • Temperatūra Rīku: Viena Pārnesuma
  • Funkcija 1: steamer,tvaika dzelzs,dzelzs,portatīvo rokas steamer dzelzs
  • funkcija 5: dzelzs drēbes,dzelzs tvaika, ceļojumu tvaika gludeklis,gludināmais
  • Zīmola Nosaukums: wsxtcun
  • Funkcija 2: tvaika gludeklis apģērbu,fer a repasser,planch de
  • Atbalsta Anti Sausā Dedzināšana: Jā
  • Tvaika Ilgums (Min): 15min
  • Materiāls: nerūsējošā tērauda + ABS

220V Apģērba Steamer Mājas Portatīvo tvaika krāsns Tvaika Gludeklis Handheld Drēbes Ceļojumu Steamer Apģērbu Ātri, Siltumu, Apģērbu Tvaika

[Pastāvīga Tvaika Funkcija] aicina mini rokas steamer pieņem uzlabotas apkures sistēmas tehnoloģija.Tikai vajag 25 sekundes vai mazāk, lai sasildītos, pilna 280ml ūdens tvertne ļauj šo apģērbu steamer, lai radītu tvaiku vairāk nekā 20 minūtes.Jūs varat nepārtraukti rieva savu apģērbu un ģimenes drēbes, ietaupot laiku, lai jūsu tvaika drēbes

【Noņemt Grumbu Viegli] aicina apģērba steamer ir viegli, lai novērstu grumbas uz visu veidu audumiem, ieskaitot kokvilnu, vilna, poliesters, plīša, zīda šķiedras, neilons, samta un veļa utt.Noņem visgrūtākais grumbas ar vieglumu un freshens audumu un neradot kaitējumu tiem.Kā šis, jūsu mīļākie apģērbi izskatīsies pavisam jauns.Un, jūs varat arī izmantot anti-rieva mājas aizkari un galdauti

【Drošības Aizsardzība] aicina tvaika krāsns izmanto jaunu sprauslu un izturīga ķermeņa, lai padarītu to var izmantot vertikālā un horizontālā.Ar hermētiskam darbības, nodrošina to, ka rokas steamer nav pārplūdes vai noplūdi, ja tas tiek izmantots pareizi.Kad tvaikonis iztek ūdens, vai paliek 8 minūtes, tā automātiski izslēdzas, lai izvairītos no noplūdes un pārkaršanu, automātiskās izslēgšanas funkcija pasargā vienības

【Kompakts un Pārnēsājams] aicina Mūsu portatīvo ceļojumu tvaika dzinējs ir viegls un kompakts.Tā kompaktais izmērs padara rokas apģērbs steamer ērti, lai gan izmantot un glabāt prom.Tas var ievietot somā vai mugursomā, kad jūs ceļot.Strāvas vads ir pietiekami ilgi, lai jūs, lai darbotos steamer attālināti.Tā ir lieliska rokas steamer ceļa un ģimenes lietošanai

【Drošības Aizsardzība] aicina, Kad portatīvo apģērba steamer kļūst pārāk karsti, iztek ūdens, vai paliek neaktīvs 8 minūtēm, tas izslēdzas automātiski.Droša lietošanai ar elektrisko noplūdes un vairāk,-apkures aizsardzību. 360°rotējoša strāvas vads ir viegli izmantot, nav svarīgi, orientāciju un ir nostiprināta, lai izvairītos no kaitinošas tangling

Produkta izmērs: 280 x170 x120mm

Produkta materiāls: ABS, Nerūsējošais tērauds

Aksesuāri: matu suka, flannelette suku,mērīšanas kauss.

Power garums: 2 metri

Spriegums: 110V,220V

Produkta jauda: 1500W/50-60Hz

Ūdens tvertnes tilpums: 280mL

Sildīšanas režīms: elektriskās apkures veids.

Izsmidzināšanas režīmu: nospiediet spray; nepārtraukta automātiskā izsmidzināšanas; pastāvīga temperatūra smidzināšanas.

Lietošanas joma: gludināšana apģērbi, krekli, apakšveļa, somas, kaklasaites, utt.

Produkta funkcijas: gludināšana, mitrināšana.

Veida šaušanas

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Savieno barošanas avotu, tas var radīt nepārtrauktu, augstas temperatūras un augsta spiediena tvaiku, pēc divām minūtēm.Tas ir ļoti piemērots mājsaimniecības tīrīšanas un gludināšanas drēbes.

Gludināšanas: augsta temperatūra spēcīgs tvaiks var viegli gludināt drēbes, aizkari, palagi, spilvendrānas, utt., jo īpaši, vajadzība pēc vertikālās gludināšanas apģērbs (piemēram, apģērbs, peldkostīmi, u.c.), vairāk piemērota gludināšanai ar šo produktu, tas ir aprīkots ar gludināšanas birste, papildus gludināšanas.

Tīrīšana: Augsta temperatūra un spēcīgs tvaiks var viegli izšķīst un sloksnes, eļļas traipus, netīrumus, plankumus uz virsmas un plaisas mājsaimniecības preces.Produkts ir aprīkots arī ar otu, logu suka galvas, jo izmešanu no augstas temperatūras tvaiku, tajā pašā laikā, var skrubis virsmas objektus, tīras, vienkāršas un ātri, efekts ir ievērojams.

Ūdens atdalīšanas tvertne: viegli demontāžas un ūdens piebilstot, ir samazināta versija vertikālā karājas steamer mašīnas, kas ir ļoti populāra tirgū.

NEKAD sadedzināt kaitējumu vai sarauties!Un pat labāk - NAV GLUDINĀMAIS DĒLIS VAJADZĪGS!Vienkārši piekārt savu apģērbu augšu un skatīties grumbām izkrist.

Iepakojuma Saraksts

1 X Rokas Dzelzs Tvaikonis

1 X Matu Suka Galvas

1 X Flannelette Suka Galvas

1 X Mērīšanas Kauss

1 X Rokasgrāmata

Par atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes, Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

2.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Alipay,Paypal, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Tagi: tīra tvaika krāsns, apģērba tvaika krāsns tvaika, audums tvaika, apģērbs rokas steamer, dzelzs tvaika, gludeklis ar tvaika ģeneratoru, tobi apģērbu steamer, audums dzelzs, audums steamer, steamer apģērbu vertikāli.