LED Pretnodiluma Plāksnes Pedāli, gaismas, auto durvis, Palodzes Paņēmiens Gaismas Audi TT Quattro Roadster, Coupe Akrila Pārvietojas lampas

€65.88 €32.94

Pievienot grozam


SKU: #w21864

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Akrila
  • Modeļa Nosaukums: Audi TT Quattro Roadster, Coupe
  • Zīmola Nosaukums: AMIGE
  • Kājas izmērs: 60.0*4.0 cm
  • Veids: Līmi, Uzlīmes
  • Spriegums: DC 12V
  • Vienuma Tips: Laipni Gaismas
  • krāsa: sarkans/zils/balts
  • Uzlīmju Izvietojumu: Durvis & Vidukļa līniju
  • Watt: 5W
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

AMIGE Akrila Moving LED Laipni Pedāli Auto Pretnodiluma Plāksnes Pedāli, Durvis, Palodzes Paņēmiens Gaismas Audi TT Quattro Roadster, Coupe

Baudīt jūsu iepirkšanās !!! Lūdzu, pārliecinieties, vai spuldzes der jūsu auto, pirms veicat pasūtījumu, ja jūs neesat pārliecināts, ka ,lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu, pateicos jums ļoti daudz, !

Uzstādīšana Efekts

Noteikumi Un Nosacījumi

*Sūtījums

--1 DHL/UPS/FedEx/TNT/:3-7 darba dienu laikā,EMS:7-14 darba dienas,Ķīna Post, Gaisa Pasts notiek 15-60 darba dienu laikā pēc dažādās valstīs.Mums nevar būt atbildīga par kavēšanos, ko izraisa jūsu vietējā pasta pakalpojumu, vai Starptautiskās Muitas Pārbaudēm. --2. Mēs paturam tiesības noteikt labākos piegādes metodi un pārvadātājs ir pieejams. --3, Ja paku sūtījumiem no Ķīnas,kas iegūti klienta nodokļu tranzītā,sedz pircējs.

*Atbalstu

--Ziņu ar nosūtīšanas informācija tiks nosūtīta jums pēc sūtījuma.Lūdzu atbildēt uz šo ziņojumu sazināties ar mums par jebkuru jautājumu.Mūsu klientu apkalpošanas būs atbildēt jūsu ziņojums 24 stundu laikā un darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums out.

*Garantijas laiks

--Ja ir kāda problēma šajā procesā , lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi , mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Pirms mēs dodam risinājumu, lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt sliktu pārskatīšanu, lai no strīdiem un slikti pārskatīšanu var baudīt mūsu garantijas apkalpošana!

*Atgriešanās Politiku

--1 Produktu var atdot atpakaļ kompensāciju vai nomaiņa 7 dienu laikā no iegādes datuma.Atpakaļ preces ir neizmantota, oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Piegādes izmaksas ir neatmaksājamas. --2 Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirms atgriešanās.Pārdevējs nodrošinās atgrieztu Preces Atļaujas (RMA), lai pircējs.Visi produkti atpakaļ pārdevējam bez RMA, tiks anulētas.Lūdzu, norādiet atgriešanās izsekošanas Nē.lai ātrāk process kompensāciju. --3, Mums būs izmantot visus resursus, lai nodrošinātu to, ka jūsu peļņa ir apstrādāti ātri un bez problēmu.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru produktu vai pakalpojumu jautājumiem, pirms saasināšanos, lai www.olivers.lv par risinājumu.

*Atsauksmes un Vērtējums

--Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību. --Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu , vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Tagi: durvis, audi, led pārklājums, audi palodzes, palodzes, led palodzes, audi rs5, audi a5 durvju led, audi a5, audi a6 c6 durvis, palodzes, audi durvju pretnodiluma.