Trendyol Caurspīdīgs Melns Adīt Topi TCLSS19FV0052

€14.84 €7.42

Pievienot grozam


SKU: #w22027

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: Trendyol
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Dzimums: SIEVIETES

Modeļa Izmēri: Augstums: 1.76 un kas ietver labojumus Krūtis: 83 Viduklis: 63 Gurni: 91; produktu Paraugu, S / 36 izmērs., 95% poliesters 5% elastāns, Adītiem Audumiem; Mūsu produkti tiks nosūtīts pa Trendyol etiķetes.

STARPTAUTISKĀ PIEGĀDE

Mēs piegādāsim mūsu produkcijas no Turcijas uz vairāk nekā 190 valstīs un reģionos visā pasaulē, izmantojot turcijas Pastu.Atkarībā no jūsu atrašanās vietas, piegāde, parasti paiet divas līdz četras nedēļas no nosūtīšanas.Mums būs glabāt jums atjaunināta ar trang informāciju un paredzamais ierašanās datums.Jūs varat arī sekot piegādes progresu saskaņā ar RĪKOJUMU jūsu www.olivers.lv kontu.Lai gan mēs cenšamies, lai vienmēr piegādāt noteiktajā laikā, mums nav atbildīga par kavēšanos sakarā ar muitošanai galamērķa valstīs.

IZMĒRS CEĻVEDIS

Trendyol modes apģērbi ir izstrādāti un ražoti Turcijā ar Eiropas standarta izmēru prātā.Lūdzu, skatiet mūsu lieluma diagrammu par katru produktu un mūsu modelis mērījumus, kad jums ir nepieciešams, izmēra un fit konsultācijas.Lūdzu, noklikšķiniet uz IZMĒRA INFO par produktu lapā.

PRODUKTU FOTOGRĀFIJAS

Produkta attēli tiek uzņemti ar reāliem produktiem, mūsu pašu foto studija, kas atbilst faktiskajam produktam un tā dizaina iespējas.

INVENTARIZĀCIJA

Mūsu krājumu līmenis ir precīzi atspoguļota www.olivers.lv.Ja jūs varat veikt, lai noteiktu krāsu vai izmēru, mēs jums piegādes to.Ja prece ir noliktavā, mēs varētu uzpildīties vēlāk.Tomēr, tas netiek garantēta.Lūdzu, sekojiet mūsu veikalā un atgriezties vēlāk, lai pārbaudītu atjauninājumus un jaunus modeļus.

Tagi: top, bodysuit, sarkans tops, melnu apgrieztu augšu, adīt tank top, tops sievietēm, skatīt caur zvaigžņu augšu, gudrs sievietēm, topi, goth, bat krekls.

Recenzijas

Prince05april
2020-11-23
5/5
Basic transparent turtleneck! At Trendyol as always everything at the highest level. Quality fire!
Vitalik 82
2021-01-12
4/5
The fabric is tough. The size of the OG 93 approached.