Mosquito Killer Elektriskās Odu Fly Swatter Pret Odu Mušu Atbaidīšanas Bug Kukaiņu Repeller Noraidīt Slepkavas Mušķērājs

€16.67 €12.34

Pievienot grozam


SKU: #w22041

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Akumulatora kapacitāte: 1200mAh litija akumulators
  • Nominālā jauda: 2W
  • Darba laiks mosquito killer lampas mod: Apmēram 3 stundas
  • Tīkla izejas spriegums: 3500V
  • Modeļa Numurs: Tīrīšanas suka
  • ieejas maksas: DC5V 1A
  • Efektīvi nogalinot reizes: par 3700 reizes
  • Izmērs: 18.7*9.4*1.4 inches
  • Preces nosaukums: salokāma elektriskās odu swatter
  • Uzlādes Laiks: 2-4 Stundas
  • Materiāls: ABS+elektroniskie komponenti

Funkcijas: 1. Salokāms dizains: elektriskā odu swatter var salocīt 90 grādu leņķī, lai pārslēgtu režīmus: moskītu swatter režīmā pirms locīšanas un mosquito killer lampas režīms pēc locīšanas (izvietoti uz darbvirsmas).

2. Precīza automātiskā nogādājiet to!: darbvirsmā moskītu nogalināšanu lampas režīmā, 9 LED purpura gaismas krelles automātiski lamatas un nogalināt odi.

3. Tīri fiziski moskītu kontrole: Izmantojiet principu augstsprieguma elektrošoku, lai nogalinātu odi.Ja odi touch power grid, tie tiks nekavējoties atbrīvot līdz 2600V spriegums, efektīvi nogalinot odi, mušas, prusaku, kodes, utt.

4. Trīs slāņu aizsardzības neto virsmas: elektrotīklu vidū, un drošības tīkls, abās pusēs var efektīvi novērstu elektriskās strāvas trieciena risku.

5. Ilgs darbības laiks: Ar iebūvēta 1200 mAh akumulatoru, pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, mosquito killer var izmantot nepārtraukti 7-12 dienas manuālajā režīmā, līdz 3700 pēc kārtas nogalina.Jo moskītu lampa režīmā, tas var strādāt līdz pat 3 stundām.

Specifikācija:

Nosaukums: Salokāma Elektriskās Odu Swatter

Materiāls: ABS+elektroniskie komponenti

Izmērs: par 18.7*9.4*1.4 collas (47.5*24*3.5 cm)

Svars: aptuveni 300g

Akumulatora kapacitāte: 1200mAh litija akumulators

Uzlādes laiks: aptuveni 2 stundas

Efektīvi nogalinot reizes: par 3700 reizes

Darba laiks mosquito killer lampas režīmā: aptuveni 3 stundas

Uzlādes ieeja: DC5V 1A

Nominālā jauda: 2W

Tīkla izejas spriegums: 3500V

Piezīme:

1. Ja produkts darbojas, metāla sieta virsmu ir augsts spriegums!Glabājiet to bērniem nepieejamā vietā gadījumā, saņemt elektriskās strāvas triecienu.Nepieskarieties metāla sieta virsmu ar rokām

2. Nelietojiet šo produktu tādā vietā, kur viegli uzliesmojošas gāzes vai sprādzienbīstamus putekļus, var pastāvēt, un nav bieži izmanto metāla un citu strāvu vadošiem priekšmetiem, lai rosinātu uz metāla neto.

3. Pēc lietošanas, lūdzu, piespiediet ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi pozīcijā IZSLĒGTS.

3.Lūdzu, nav pieskaries citi smagi priekšmeti vai šķipsnu acs virsmas, lai izvairītos no bojājumiem.

4. Lūdzu, nav pieskaries citi smagi priekšmeti vai šķipsnu acu izstrādājuma virsmas, lai izvairītos no metāla sieta virsmu.

5. Lūdzu darbojas, stingri ievērojot prasības un piesardzības pasākumi, un neizjauciet būs.Sabiedrība neuzņemas nekādu atbildību par nelabvēlīgām sekām, ko izraisa nepareizu darbību.

Iepakojuma Saraksts:

1*Moskītu Swatter

1*Tīrīšanas Birste,

1*lietošanas pamācība

1*Micro USB Uzlādes Kabelis

Tagi: lada fly swatter, ideāls fly swatter, runā fly swatter, liels fly swatter, baidens fly swatter, fly swatter zapper, fly swatter mi, kugas fly swatter, melnās fly swatter, personalizētu fly swatter.