Regulējams Universālā Automobiļa Motora Eļļas Piltuves Benzīns Īpašu Piltuvi Uzpildes Iekārtas Komplekts

€14.22

Pievienot grozam


SKU: #w22108

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • 6: 366068
  • Modeļa Numurs: automašīnas motora eļļas piltuves
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF

Šis Auto Motoru Eļļas Piltuves sēž cieši uz dažādu atverēm, kas ļauj lietotājam brīvroku darbību un novērš jebkādu haoss, jo šķidruma noplūdes.Galvenās Iezīmes

[Nav noplūdes Dizaina] Mūsu tiešo-fit eļļas piltuves piedāvā plašu pāreju ātrai un hermētiskums uzpilde, novērš eļļas noplūdes.

[Regulējams Skavu Platums] Skavu platums var tikt automātiski pielāgotas, lai eļļa, špaktele kakla.Savienotājs pieņem regulējams dizains, saspringts savienojumu.

[Caurspīdīgs Logs] pārredzamu apakšējā kamerā piltuves rāda procesā naftas uzpildes, atvieglo novērošanas eļļas devu.

[Brīvroku] Piltuves snap gredzens spīļveida bāzes konstrukcija, nav nepieciešams, lai atbalstītu ar roku, viegli pārlej ar eļļu, piedāvā ātru naftas uzpildes, bez noplūdes vai atkritumiem, ietaupot laiku un pūles.

[Universal Fit] Universālās eļļas piltuves atkārtotas uzpildes motoru eļļas vai dzesēšanas šķidrumi pasažieru transportlīdzekļiem, kravas automobiļiem, traktoriem, zemes pārvietošanas iekārtām, utt.Tas var būt piemērots naftas ostās dažādu transportlīdzekļu modeļu.

[High Quality] Sabiezējumu liela diametra piltuves pieņem anti-static, pretkorozijas un augstas temperatūras izturīgas plastmasas, ne smakas, ne viegli noplūdes.Specifikācijas Produkta Svars 100G Iepakojuma Lielums

(L x W x H) 30 X 20 X 15 CM * Iepakojuma Saturs Automobiļa motora eļļas piltuves × 1 komplekts Krāsa Sarkana Materiāls Plastmasas Veids Ar filtru net / bez filtra neto Piezīme Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Tagi: auto piltuves, auto eļļas, auto rīks, auto piltuves, motora piltuves, aizpildiet eļļa, piltuvju komplekts, bmw rīks, piltuves benzīns, piltuve eļļas.