Touch Indukcijas Vieglāks Maksas Usb abpusējas Punktu, Dūmu Detektors Vieglāks Pretvēja sīkrīkus par vīriešiem

€4.12 €2.02

Pievienot grozam


SKU: #w22142

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Technics: Matēta
  • Modeļa Numurs: 001black
  • Materiāls: Metāla

Lūdzu, noklikšķiniet love collection, iepriekš kļūt par mūsu faniem, vācot un pievienot pirkuma pasūtījuma saņems asv un fani izsmalcinātu dāvanas un papildu 1% pārsteigums atlaidi!

Maksājums:

► Mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas caur DARĪJUMA, drošu maksājumu procesors.

► Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

► Ja jūs nevarat atrisināt kontu, nekavējoties pēc tam, kad izsolē, lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes un pēc tam mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Nosūtītājs:

► Pasaules transportu. (Izņemot atsevišķās valstīs un APO/FPO)

► Pasūtījums tiks apstrādāti laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

► Mēs tikai sūtīt uz adresi apstiprināja rīkojumu.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

► Pakalpojumu transportēšanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

► Ja jūs nesaņemat preču 50 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs sekotu preces un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir panākt, lai klienti būtu apmierināti!

► Sakarā ar inventāra stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Kompensācija:

► No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atdod to.Ja jums ir pieder objektu ilgāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto un mēs vairs neatgriezīsies, vai aizstāt to.Bez izņēmumiem!Kravu pārvadājumu, sedz pircējs un pārdevējs pusi.

► Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru un konkrētu iemeslu atgriešanās

► Mēs jums atmaksāsim pilnu piedāvājuma summu, saņemot oriģinālā iepakojumā, ieskaitot visas sastāvdaļas un piederumi.Gan pircējs un pārdevējs atcelt www.olivers.lv darījumu.Alternatīvi, jūs varat izvēlēties, lai aizstātu.

► Ja produkti nav saskaņā ar reklāmu, mēs segt visus transporta izdevumus.

Atsauksmes:

► Mēs uzturēt augstu izcilības līmeni un sasniegt 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir Ļoti Svarīgi, Mēs lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

► Ja mēs zinām, neko par problēmu, mēs nevaram atrisināt to!

Peļņu un Kompensācijas,

1. No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atdod to.Ja jums ir pieder objektu ilgāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto un mēs vairs neatgriezīsies, vai nomainīt jebkuru preci uz jums.Bez izņēmumiem!Kravu pārvadājumu, sedz pircējs.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs nosūtīsim jūsu maksājumu pilnā apmērā, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma, kas satur visas sastāvdaļas un piederumi.

Padoms:

B: gan vairumtirdzniecībā, Gan tiešo sūtījumu ir laipni?

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, tikai 3-7 dienas ierodas.

Tiešā sūtījumu, mēs varam nosūtīt preces, kas tieši jūsu klientiem.Ja jūs vēlaties, mēs neatstās nekādu informāciju par mums.

- Kā es varu track paketi?

Jūs varat izmantot izsekošanas numuru, lai izsekotu paketes šādās tīmekļa vietnēs: www.17track.net/en (kopēts pārlūku, lai atvērtu)

- Ko darīt, ja man beidzas laiks, lai iegādātos aizsardzību?

Ja jūs darbināt no laika, lai nopirktu aizsardzību, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu iegādes brīdī.Tāpēc, jūsu nauda netiks iet uz mans konts.

Tagi: vīrieši šķiltavas, cilvēks lāpa vieglāks, cilvēks butāna šķiltavas, flīžu sīkrīkus, kristāla lampas, atdzist sīkrīku, 6m, zippo, huawei kuģis, pudg.

Recenzijas

Mimiwkam
2020-12-24
5/5
Thank you seller
Junior E G R
2020-10-14
5/5
Very beautiful
Nadezhda Voyaga
2020-12-22
4/5
it is not very good product. I most open cover very very slow and then switch heater.... If I open it normal and fast U cant switch the heater.
Dardani S92
2020-10-31
3/5
I did not receive for the fat
Oxwlnself 72
2021-01-30
2/5
I used it twice and the fire-emitting wire stopped working.