J6710dw J5910dw Galvenais kuģa Atkritumu tintes tvertne drošības Jostas brother

€8.23

Pievienot grozam


SKU: #w22218

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: CaoDuRen
  • Modeļa Numurs: J5910 J6710

J6710dw J5910dw Galvenais kuģa Atkritumu tintes tvertne drošības Jostas brother

ņemiet vērā,!Izmantotā Daļa, kas nav jauns, izņemts no izmantoti un darba printera

paketē iekļauts :1gb

MAKSĀJUMU METODES

Mēs pieņemam alipay/Paypal/western union/TT.Tas ir viegli un droši, lai jūs varētu norēķināties ar kredītkartēm, debetkartēm, bankas pārskaitījumu un PayPal kontu atlikumiem.

Maksājumu jāveic līdz 1~14 dienu laikā kopš laimesta par pirmo objektu.

Piegādes detaļas

KUĢNIECĪBAS UN PĀRKRAUŠANAS

1.Int ' l Pastu Aviopastu:

Fiksētu maksu par Kuģniecības un Apstrādi, tostarp iepakošanas, noliktavas, izplatīšanas, pasūtījumu apstrādes un pārstrādes izmaksas.Prece tiks piegādāta uzvarētāju Pircēji 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Uz zemes gabala ar vienums tiks nosūtīti no Honkongas ar Vienotās Gaisa Pastu vai Reģistrēta Gaisa Pastu.

Mēs izmantojam www.olivers.lv standarta ship0ping un E-PAKEŠU PASTU ĶĪNAS un HONKONGĀ POST INT ' L REĢISTRĒTU AVIOPASTU, lai visā pasaulē.Lielākā daļa no procuts ir bezmaksas piegāde.

Ja jums ir nepieciešams izteikt pārvadātājs, jūs varat izvēlēties, Fedex/DHL/EMS, lūdzu, atstāt jūs ar PVN skaits ar mums.

Lūdzu, saprotiet, kuģniecības maksa ir ietvertas daudzas citas izmaksas, bez faktiskās piegādes izmaksas, piemēram, akciju maksas, cilvēkresursi, alipay maksas, www.olivers.lv galīgā vērtība maksas, uzrādot maksas, apdrošināšanas maksa, iepakojuma materiālu maksu, maksas par pakalpojumiem un ect.Lūdzu, sniedziet mums ar augstu likmi par kuģniecības maksas, lai mūsu uzņēmēji varētu turpināt.

Pārdošanas nosacījumi

PĀRDOŠANAS NOSACĪJUMI

Klientu apmierinātība ir mūsu top mērķis.Visi produkti ir kvalitāte pārbaudīta.Tie ir jauni un labā stāvoklī, ja tos piegādā mūsu klientiem.Ja produkts ir bojāts vai bojājumiem, kas pienāk, vai nepareizi pārdoto produktu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Atgriež pieņemts 30 dienu laikā no piegādes dienas un posteņiem jābūt oriģinālā jaunu stāvoklī, nav nodilušas, vai jebkādā veidā izmainīti ar pievienots tags & wrap.Pretējā gadījumā darījums ir galīgā redakcija.Atpakaļ nosūtīšanas jābūt maksā pircējs.

Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas/jautājumus/problēmas.Mēs būsim priecīgi, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas var būt sirsnīgi un draudzīgi.

Mēs novērtējam jūsu Postive Atsauksmes, un darīs to pašu pretī.Neatstāj negatīvu atgriezenisko saiti bez iepriekšējas saziņas ar mums.Lūdzu atļaut max 2 darba dienas mums atbildi.

Par mums

Par Mums

Tagi: brālis kājām, brālis formēšanas, kāju presser dziedātāja, tinta hp, led brālis, brother tintes kasetne, canon tintes printeri, brālis galvenā valde, epson tintes printeri, brālis formēšanas valde.