Jauns

DIY pielāgot dubultā Nosaukums 2 iniciāļi personalizētu Vēstuli zīmogs/Blīvējuma Vasks /kāzu Vaska Zīmogs Zīmogs Pasūtījuma ielūgumus ietīt

€3.77 €3.39

Pievienot grozam


SKU: #w22231

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: xiuzhang
  • Izmantošana: Personalizētu Moto
  • Modeļa Numurs: vaska zīmogs
  • Veids: Standarta Zīmogs
  • Materiāls: Metāla

Specifikācija:

Izmērs: Vara galvas diametrs ir 0.9" / 25mm, lūdzu sūtīt man jūsu vēstuli un datums

Pircējam:

1. Kopējā cena ietver tikai objekta cena un piegādes izmaksas, tāpēc mēs neuzņemamies atbildību par papildu maksu par muitas maksa par galamērķa valstī,

, tāpēc, Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Piegādes Informācija:

1: Worldwide Shipping.(Izņemot dažas valstis un APO/FPO adrese)

2: rīkojumus apstrādā savlaicīgu pēc apmaksas pārbaudes,Parasti preces tiks nosūtītas no 2-7 darba dienu laikā, bet sakarā ar Ziemassvētkiem un jauno gadu, muitas kādā valstī ir brīvdiena.Tāpēc, ka piegādes laiks var būt nedaudz ilgāks.

3: Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adresi, jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4: Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5:Ja jums nav saņēmis preces, 60 dienu laikā ,lūdzu, sazinieties ar mums .Mēs pagarināt laiku, kas (stiepjas),neatveriet strīdu šī iemesla dēļ ,jo dzemdības ir pilnīgi no pārdevēja kontroles,tas būtu Express maksājumu.

Kā izsekot jūsu pasūtījumu?Jūs varat izsekot, izmantojot : http://www.17track.net/en vai arī, jautājiet mums, tieši mums palīdzēs u, lai izsekotu.

Atgriež & Kompensācijas:

1: 12 mēneši Ražotāja Garantija.Iegādāties ar pārliecību!Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2: Ja jūs neesat apmierināti, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

3: Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

4: Atgriešanās kuģniecības izmaksas, ko maksā Pircējs.

Par Mums :

1: Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, vēlreiz savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums ASAP.

2: Nopietns pircējs, tikai!Lūdzu, vietā, lai tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Tagi: modelis personalizēts zīmogs, persona, zīmogs, zīmogs zīmogs, karstā vaska zīmogu vēstuli, skaidrs, zīmogs sieviete, komplekts zīmogs, ietīt papīra, pasūtījuma vaska zīmogs zīmogs cuadrado, zīmogs akmens, pasūtījuma zīmogu vasks.

Recenzijas

Golden Cdma
2021-01-09
5/5
Perfect, I love this store. Thank you!
Ovshinnikova1955
2020-11-27
5/5
Merci formidable
Teplijveter
2021-01-09
5/5
I love mu order, perfect seller. Thank you’
Mamada 41
2021-01-05
5/5
Very happy and satisfied