Spriegošanas Žokļa Riepu Mainītājs Motocikla Riteņa Adapteri Riepu Mainītājs Piederumi Labāko pārdošanas

€89.83 €59.29

Pievienot grozam


SKU: #w22282

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

1. Darījuma ir vēlams maksājumu metodi.T/T, Western Union, Money Gram vai citu metodi, kas ir pieņemams, kā arī.Lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.

2. Pilns maksājums ir jāapstrādā 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.Citādi, sistēma uzskata, ka, lai kā spēkā neesošu, vai tiks atcelts.

3. Pārliecinieties, ka esat aizpildījis visus detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numurs , dažas valstis pieprasa nodokļu kodu (ja jums ir pieteikuma pircēja informācija.

Mēs nosūtīsim jūsu sūtījumu no iespējami īsā laikā apstrādes laiku.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un derīgu adresi pasūtījumu.

1. Mēs piedāvājam pasaules kuģošanas izņemot dažas valstis un APO/FPO adresi.

2. Pasūtījums tiks izpildīts savlaicīgi pēc apmaksas pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā pret maksājuma datuma. ,lūdzu, sazinieties ar tiešsaistes pakalpojumu.Mēs sekotu kuģniecības un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Jūsu apmierinātība ir pirmajā vietā.

Muitošanas pie galamērķa valsts ir pircēja pienākums.Lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums tiks rasties papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas.Ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi.Pārdevējs nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot iepriekšminēto iemeslu, lai pieprasītu kompensāciju, vai atstāt negatīvas atsauksmes.

Parakstīt paku .Lūdzu, pārbaudi, vai zemes gabals ir labā stāvoklī, pirms jūs pierakstīties un saņemt to .Ja sūtījums tika bojāta vai nozagta, lūdzu to noraidīt, un, sazinieties ar mums.Pretējā gadījumā visus zaudējumus un pienākumus varēs atļauties, ko pircējs.

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu.

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksu netiek atgriezta.Pircējs ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Viss, atpakaļ nosūtītās preces ir tās sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīriešiem-made defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, skrāpējumiem un tā tālāk.

4. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas periods (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

1. Mēs atstās pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.

2. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar jūsu pirkumu.

4. Ja esat apmierināts ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, dāvā mums ar pozitīvu atsauksmju un kopumā detalizētu tirdzniecība vērtējums ir 5 zvaigznes.

5. Mēs novērtējam jūsu komentārus.Jūsu komentāri ir svarīgi, lai mūsu veiksmes un panākumus.

Tagi: riepas riepu mainītājs, ierīču motociklu yamaha, riepu maiņa piederumi, riepu mainītājs, 3d pildspalva, izmantot žokļa, e motocikliem, bicycl, loka, kaste instrumentu.

Recenzijas

Pashiqi2013
2020-09-26
4/5
Slight breakage pig came up but glittered for Baby easy part according I mods made
Vlasova1100
2020-12-11
5/5
Fast shipping thank you But please packaging more nervous having Thank you very much
Channingnix
2020-10-17
4/5
Received with breakage