Auto segtu muffler ārpus beigām cauruļu veltīt nerūsējošā tērauda izplūdes padoms asti kontaktligzdas 2gab Priekš Mazda CX-5 CX5 2013 2016

€27.17 €26.08

Pievienot grozam


SKU: #w22296

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Postenis Diametrs: 1cm
  • Postenis Svars: 0.42kg
  • Modeļa Gads: 2013-2016
  • Modeļa Nosaukums: DFX4G4613210
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • Īpašas Pazīmes: Apdares&Aizsardzību Un Drošību,
  • Objekta Garumu: 1cm
  • Automašīnas Modelis: par CX-5
  • Vienuma Tips: Hroma Apdari
  • Zīmola Nosaukums: GUANG-E
  • Objektu Platums: 1cm
  • Postenis Augstums: 1cm

Par MUMS

Mūsu uzņēmums koncentrējas uz ražošanu un pārdošanu auto daļas, auto daļas, uzlabojot dizaina atjauninājumus, lai padarītu mūsu automašīnām, skaists un izturīgs.Ja jums ir auto, persona, jūs zināt, kas nepieciešama lieta.

Galvenie produkti ietver dažādus Automašīnu modeļus, Interjera Piederumi un Eksterjera aksesuāri , un tā, piemēram: Akseleratora pedāli, durvju rokturiem, bļodas, ievadiet gadījumos, Muguras un Sānu apdares panelī, un tā tālāk.

Piegāde

1) Mēs izmantojam Ķīna Post, Gaisa Pasts, lai nosūtītu jums produktiem ir bezmaksas .Mēs varētu arī nosūtīt savu produktu ar EMS, DHL, Fedex, UPS, pamatojoties uz jūsu prasībām , un mēs sniegs jums ātra piegāde veidā, bet jums ir nepieciešams maksāt papildus piegādes maksa.

2) Parasti, mēs nosūtīt paketi pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Piegādes laiks 7 līdz 35 dienām

3) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

4) Ja nepieciešams, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums, cik daudz jūs vēlētos, lai rakstītu uz iepakojuma.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, vīzas, West Union, bankas pārskaitījums, TT .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Atgriezties & Kompensācijas

1) Mēs pieņemam, lai atgrieztu šo objektu, ja jums nepatīk, ka pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Bet jums vajadzētu maksāt kuģniecības izmaksas, ja jūs to nosūtīt atpakaļ.Mūsu atgriešanās adrese ir rakstīts par www.olivers.lv , tāpēc, lūdzu, sūtīt preci atpakaļ, lai mūsu pareizu adresi.Ja jūs nevarat atrast to, lūdzu, sazinieties ar mums, tad mēs sniegsim jums informāciju par mūsu adresi.

2) Guandžou Qingfu Autoparts vienmēr piedāvāt sešus mēnešus garantiju , tas nozīmē, ka pat, lai slēgtu pēc tam, kad dažas dienas, un jūs joprojām varētu saņemt garantijas no mums!Mēs varētu sniegt jums kādu atlaidi par savu nākamo pasūtījumu vai sūtīt nejauši dāvanu, lai samazinātu jūsu retum izmaksas, lūdzu, lūdzu, izpratni.

3) Ja jūs neesat saņēmis savu posteni, un šī situācija ilgst līdz 35. dienai, lūdzu, sazinieties ar mums.PILNU KOMPENSĀCIJU, jums tiks izsniegti ar NAV ATTAISNOJUMS.Mēs nevēlamies, lai dotu jums slikti pērk pieredzi pat tad, kad piegāde ir ārpus mūsu kontroles.

4) Ja jūs nevēlaties mums atmaksāt jūsu maksājumu, jūs varat uzdot mums nosūtīt jaunu, lai jūs uzreiz, tā nav problēma.Mēs esam priecīgi darīt, līdz esat apmierināts.

5) Ja tas ir grūti, lai jūs, lai saņemtu asv dolāru maksājumu no ārzemēm, jūs varat uzdot mums apvainoties jaunu, tad mēs dos jums jaunu izsekošanas skaits.Tā nav problēma.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības un kvalitāti, pls sazinieties ar mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 Stundu laikā.

Piezīme :Mūsu cena nav ieskaitot visus nodokļus, vai attālos apgabalos, bezmaksas .Pls atstāt mums savu emall adresi pēc gadījumā, ja jebkuru skaidrs, paldies.

Atsauksmes

Tagi: gu mazda cx 5 2013, mazda cx 5 2011, Mazda 6, cx5, ford kugas panelis, IML7238, mazda 3 muffler, izplūdes mazda 6, mazda cx5, android auto kaste.