Goldenwarm Zelta ministru Kabineta Rokturi Rokturi, Misiņa Atvilktnes Velk Virtuves Skapī Velk Mūsdienu Kabineta Aparatūras Nerūsējošā Tērauda 5Pack

€10.28

Pievienot grozam


SKU: #w22354

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Augstums: 34mm gabals
  • Par: vannas istaba, virtuve,skapis, vīna skapis,skapis,kumode,atvilktņu
  • finiša krāsas: Matēta Misiņa Zelta
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Mūsdienu
  • Kopējais Garums: 50mm,124mm,127mm,150mm,188mm,220mm,252mm
  • Veids: Mēbeļu Rokturi & Rokturi
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Moq: Gabals 5
  • Kvadrātveida Bārs: 12mm *12mm
  • Caurumu attālums: Vienotā T kloķi, 64mm,76,96 mm,128mm,160mm,192mm
  • Modeļa Numurs: LS1212GD
  • Modelis: Vintage Laukumā Dobi T Bārs
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Piķis-rindu Specifikācijas: Vienotā T Kloķi~7.5"
  • Skrūves: 2*M4*25mm(1")
  • Zīmola Nosaukums: Goldenwarm

Goldenwarm ir patiesu zīmolu.Mēs esam, kas atrodas Sudžou, Ķīna.Rūpnīcas nepārtraukti piegādes lielu skaitu augstas kvalitātes produktus.

Izvēlēties mūs,dod jums labāku dzīvi !

Produkta Iespējas:

* CAURUMU CENTRI: Viens T kloķi, 64mm,76,96 mm,128mm,160mm,192mm,224mm,256mm

*KOPĒJAIS GARUMS: 124mm,127mm,150mm,188mm,220mm,252mm,288mm,320mm

* GALVENAIS MATERIĀLS: Nerūsējošs tērauds, dobu, kvadrātveida caurules, bet izturīga,Ar matēta zelta krāsā.

*IEPAKOJUMA.Izvēlēto summu rokturi.Visi atsevišķi iesaiņots ar 2*M4*25mm(1") garuma skrūves katram.

*GARANTIJAS.100% pavisam jaunu un stingri pārbaude pirms nosūtīšanas,šie atvelk bija lieliska kvalitāte un uzstādīt viegli.

Pakete ietver :

5 x rokturi un atbilstošas skrūves

Vairāk Preces Var Patīk

Par Kuģniecības piedāvājam standarta piegādes veids ASV klientiem, kas parasti ilgst 7-15 darba dienās ierasties.Mēs kuģis paketes ar izsekošanas skaits par visām valstīm,lūdzu, ļaujiet 2-4 nedēļu laikā piegādāt, ja iepakojums nav saņemts 4-5 nedēļām, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs vēlreiz vai kompensāciju par jums.Brazīlijas, Argentīnas, Izraēlas, Vācijas,krievijas Federācijā un Ukrainā, klientiem, lūdzu, lūdzu, pagaidiet vēl pāris nedēļas (parasti par 40-55 darba dienu laikā).Par ievedmuitas nodokļa, lūdzu, izmeklēšanas vietējo pasūtījuma par informāciju,tā nav iekļautas izmaksas un kuģniecības maksa.Mēs pieņemam nometiet kuģniecības, lai mēs varam sūtīt preces uz savu klientu.

Atgriešanās Politiku, Mēs varētu piedāvāt kompensācijas, un kompensāciju pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 15 dienu laikā pēc tam, kad sūtījumu, kas saņemti &atgriežas objektu, kā pašā stāvoklī, kādā tie saņemti.Mēs piedāvājam kompensāciju, ja prece ir bojāta, par savu ierašanos, viss, kas jums jādara, ir sūtīt mums skaidru attēlu, lai parādītu prolem.Bojāts situācija ir pamanījuši 7 dienu laikā pēc piegādes.Par Visu, kas Nav pārdevēja kļūdas dēļ, pircējam būtu jāmaksā par kuģniecības maksa par nomaiņu vai atkārtotu sūtījumu.Tomēr Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru peļņu vai kompensāciju objektīvu iemeslu dēļ.

Klientu Apkalpošanas Mēs tiešām lepojamies, ka esam ne tikai dažādas izvēles iespējas, bet arī par klientu apkalpošanas līmeni, ko varam piedāvāt.Mūsu pieredzējusī komanda ir pieejami pirmdiena - piektdiena norādījumus vai padomus.Lūdzu, e-pastu mums, izmantojot www.olivers.lv ziņu.Mēs atbildēsim uz visiem e-pastu 24 stundu laikā no pirmdienas līdz piektdienai.Ja jums e-pastu mums, mēs parasti atbildi vienas darba dienas laikā.

Par Atsauksmēm, Ja apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, atstājiet 5 zvaigžņu reitingu, un dalīties ar savu draugu.Ja jums ir kādas problēmas par pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāt atsauksmi, vai atvērt strīdu pirmajā un mēs varēsim jums palīdzēt to atrisināt. (teritorijā 24hour) Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas, mēs uzskatām, ka komunikācija ir labāks veids, lai atrisinātu jūsu problēmas un padarīt jūs jūtaties apmierināts ar savu pirkumu.

Sazinieties ar mums, Lūdzu, rakstiet mums vai sazinieties ar www.olivers.lv, ja jums ir jautājums .mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Tagi: od misiņš, rokturi, atvilktnes misiņš, zelta rokturis, misiņa mēbeles, furnitur rokturis, virtuves rokturi, zelta rokturi virtuves, fonta misiņš, malu, velciet rokturi, tradicionālā virtuve rokturi nerūsējošā tērauda.