L Tips 20cm USB 3.0 ESMU Vīrietis ar 3,0 AF Sieviešu Leņķveida 90 Pagarināšanu Adaptera kabeli, pa labi/pa kreisi/uz augšu/uz leju kabeli Tablet

€6.00 €3.85

Pievienot grozam


SKU: #w22429

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Hi-Speed USB 3.0 pagarinātāja vads
  • Garums: 20cm
  • Produktu Līnijas Diametrs: OD4.5mm
  • Modeļa Numurs: DN0368
  • Pieteikums: Visas iekārtas, kas nepieciešamas 90 grādu labo pagrieziena leņķis
  • Funkcijas: Datu pārraide, uzlādes
  • Dzimums: Vīriešu
  • Interfeisa Tips: Standarta USB3.0
  • Pieteikumu1: TV, klēpjdatoru, kameru, USB flash , atmiņas karšu lasītājs, tastatūra, pele, utt.

Motīvs:

1) leņķveida 90 grādu usb3.0 savienotājs, saglabāt vietu, ērtā savienojumu šaurā telpā

2) USB 3.0 paplašinot kabeli, ātri pārraides ātrums, Dubultu folija vairogs un iekšējo membrānu bilayer; Pret traucējumiem drošu un stabilu pārvades; Vītā pāra kabeli datu pārsūtīšanas ātrums līdz 5 gb / sek.

3)tas ļauj jums vienkārši pievienojiet savu USB 3.0 ierīces ar cieto, lai sasniegtu USB 3.0 portu jūsu Mac vai Windows DATORU.

4)Augstas Kvalitātes Ekranizētu kabeli novērš elektro-magnētiskā mijiedarbība un nodrošina superspeed USB 3.0 datu synchonization.

5)Revolucionārs 2-in-1 cable lādēšanas strāvas un datu pārsūtīšana vienlaicīgi, Lieliska atpakaļ no datora, TV, DVD player vai jebkuru objektu, pret sienu, savietojamas ar USB 3.0 Specifikācija un 2.0 savietojams.

Specifikācija:

Tips : L tips 3.0 USB pagarinātāju Materiāls: ABS Izmērs: 20cm Krāsa: Melna USB 3.0 ESMU USB 3.0 AF adapteris Super speed USB 3.0 90 Grādiem, recurved līkumu Produktu klāstu: piezīmju datori, digitālās kameras, USB, bezvadu tīkla kartes, U diska, atmiņas karšu lasītājs, tastatūra un pele visiem ir 90 grādu leņķī no labās puses pagrieziena reizes

Pakete ietver: 1gb* L tips 3.0 USB pagarinātāju

Q & A:

1)Q:Vai šie rokturi ātrgaitas dokstacijas?

A:Tie būtu.Es to izmantot par ārējo cieto disku, kas ir saistīts ar manu Xbox vienu s, un līdz šim nekādu problēmu vispār.Es ieteiktu

2)Q:vai tas Var tikt izmantots, lai plug vērā usb sienas ligzdu paplašināšanu, kā uzlādēt iphone, ipad, android mobilais, vai līdzīgas ierīces?

A:tas ir tieši tas, ko viņi par; pagarināt USB portu.Tiesības leņķis plug uztur savienojumu avota tuvumā un darbojas ar jebkuru USB pieteikumu.

3)Q:Vai šiem kabeļiem nominālā in-wall izmantot? (marķējums būtu teikt kaut ko līdzīgu, cl2, cl3, vai cm)

A:Nē, lai gan jūs varētu palaist tos caur sienu conduit, pārbaudiet savu vietējo likumdošanu.Ja jūs plānojat izmantot tos, lai mainītu virzienu kontaktdakšu sienas kārbas, kas būtu līdzīgs conduit.Atkal, vietējie noteikumi atšķiras.

Tagi: microusb kabeli, leņķi, broadcom wifi adapteri, usb af 2, l usb, usb l jauda, 90 usb, c max, leņķveida usb usbc, 840 G3, usb otg leņķveida.