Hitorhike Piepūšamo Pad Tūrisma Paklājiņš Ar Spilvenu gaisa matrača Spilvens guļammaiss gaisa dīvāni piepūšamās dīvāns

€31.55 €18.93

Pievienot grozam


SKU: #w22461

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmērs:
  • Pierādījums pad veidi:
  • Dampproof Mat Tips: Matrača
  • Zīmola Nosaukums: HITORHIKE
  • Ar Palielinātas Režīmā:
  • Modeļa Numurs: kempings pad
  • Skaita gadījumā:
  • Āra Aktivitātes: Nometnes
  • Materiāls:
  • Neto svars:
  • Krāsa:

Ražošanas Apraksts

Izmēri (L x W x T):1650*580*60mm

Krāsas: Oranža/Sky bule/Zaļa

Neto svars: 0.45 kg

Materiāls: 20d neilona + TPU + patentu gāzes sprauslu (PGN)

Priekšrocības: Ātri palielinātas, ērti un mitruma izturīgs

Kāpēc Jums Vajadzētu Izvēlēties HITORHIKE Piepūšamās Kempings Miega Spilventiņu 1. Viegli uzpūst ar 5-10 breaths un deflāciju viena otrā ar atvērtu vārstu. 2. 74.8 x 22.8 gadā(190 x 58cm) lielāks izmērs piemērots lielākajai daļai cilvēku - muguras, sānu, vēdera gulšņi. 3. Salocīts izmērs 9x7x1in (22.8 x 17.7 x 2.54 cm), svars tikai 18oz (450g), atbrīvoties no smagā mugursoma. 4. Izgatavots no augstas kvalitātes 20D neilona gaisa necaurlaidība labāk, nekā poliesters. 5. Īpašas ergonomisks dizains nodrošinās jūsu komfortu,izliektu pamatni, lai aizsargātu jūs no pieskaršanās zemei, kas tieši. 6. Iebūvēts piepūšams spilvens, viegli uzpūst un deflāciju, nebūs nosvīst. 7. Ūdensnecaurlaidīgs materiāls izdalītais mitrums, saglabātu jums silts un viegli tīrāma. 8. Inovatīvas sprādzes dizainu, savienot divus sargus uz lielāku telpu, vai divi cilvēki izmanto. 9. Tur ir plāksteris auduma, lai aizsargātu HITORHIKE miega spilventiņu, ja tur ir caurums, lai izvairītos no gaisa noplūdes. 10.Turiet svars 200KG/450LB bez problēmām.Būt uzmanības: 1. Izvairīties no tiešā kontakta ar asiem priekšmetiem. 2. Sargāt no uguns. 3. Izvairīties no palielinātas pārāk daudz. 4. Pēc palielinātas, novērst paniska bēgšana ātri un pārliecinoši. 5. Nav ieteicams lietot uz ūdens. 6. Ja gaisa noplūdes ir konstatētas, lūdzu, izmantojiet patch laikā.Paldies jums tik daudz, lai, izvēloties HITORHIKE!Visus jautājumus par produkta kvalitāti, Lūdzu, sazinieties ar pārdošanas jebkurā laikā.Mēs esam apņēmušies nodrošināt labākais pirms-tirdzniecības un pēc-garantijas apkalpošana.Ceru, ka jūs būsiet apmierināti ar to.Jūsu uzticība ir vissvarīgākā mums!

Produkta Vitrīna

HitorHike Piepūšamais Paklājs

Izmēri (L x W x T): 1650 x 580 x 60 mm

Krāsas: Oranža/Sky bule/Zaļa

Biezums spilvens pēc tam, kad inflācija: 60 mm

Divslāņu 20 d neilona TPU blīvējuma auduma.

"Olu Slota" dizains labāku atbalstu, mierinājumu un siltināšana.

Tagi: vārstu mat piepūšamās, l guļammaiss, gaisa gulta, kempings colchon, inflat mat, matracis, kempings, telšu piepūšamo matraci, uzpūst sauļošanās krēslu, krēsls stiept, aizsargātu dīvāns.

Recenzijas

Shruthibala
2020-12-11
1/5
Seller canceled the order
Michael Pedley
2020-12-02
5/5
Super service! In the Krasnodar Territory received within a week. I liked that the mat is very light and compact. It will be convenient to take with you on a hike. It feels a little thin (the material itself), but the time will show. If something-on the case is sewn a Latin for Belling holes.
Inflames1989
2020-09-05
5/5
неплохой вариант замены каремата. надувается ртом за пару минут.спускает очень быстро.занимает мало места.легкий.спать на нем одно удовольствие.первый раз спал так хорошо в походе.длинный с подушкой.мой вес в 87 кг сминал его примерно на половину.