Jauns

Mīksts silikona case For apple Airpods1/2 uzlādes kaste mīksta silikona gadījumā Anti-fall neslīdoša Austiņas Gadījumā

€6.58 €4.60

Pievienot grozam


SKU: #w22544

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Silikona
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Līdzeklis 1: par airpods1/2
  • Zīmola Nosaukums: CHENSONG
  • Modeļa Numurs: Airpods gadījumā
  • Iezīme 2: par i9S/i10/i10s/i10 max/i11/i12/i13 Tws
  • Izmērs: about 5.5*4.7cm

Produkta specifikāciju

Materiāls: Silikona

Izmērs: 5.7 * 4.75 * 2.5 cm,

Par AirPods 1/2 paaudzei

Labi izstrādāts Produkts: Izgatavota no premium silikona gadījumā un precizitāti lieti, lai perfekti pieguļošas jūsu AirPods apmaksas gadījumā.Problēmu-free viens solis uzstādīšana. ● Anti-Scratch (Anti-Slip: Elastīgi, trieciena izturīgs elastomēri, kas nodrošina perfektu līdzsvaru un aizsardzību no skrāpējumiem un ietekmi uz vidi.Anti-slip informāciju par divi sāni izvairās gadījumā slīdēšanu ārā no savas rokas, aizsargāt no bojājumiem. ● Pievienota Karabīne: Izturīgs karabīne ir iekļauts lietā.Vienkārši baudīt ārā, Ņem savu airpods ar jums laikā visām darbībām: skriešana, pārgājieni, kāpšana, kempings utt.. ● Liels, Piederumi AirPods: Karabīne un rokas siksna, kas pievienota kastē. ● Lūdzu, ņemiet vērā, airpods NAV iekļautas.

iepakojums

1 * Silikona konteineru uzglabāšanas kaste (izņemot AirPods)

Jūsu apmierinātība ir Mūsu mērķis.Mēs esam gatavi piedāvāt mūsu klientiem labvēlīgu un labvēlīgu pērk pieredzi.Mēs piedāvājam jums jaunāko dizainu, ar lielu dažādu stilu un krāsu, par visu savu dzīves vajadzībām.Sūtījuma 1. Mēs kuģis pasaulē, un visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde. 2.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta.Ja jums ir nepieciešama jebkāda labvēlīgu vai ātra piegāde, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja Mēs atrast nekādas problēmas, sazināsimies ar jums pirmo reizi. 3.Mēs nosūtīti no ĶĪNAS ziņu Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 39 dienas.Ekonomikas Loģistikas laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Tas var ilgt līdz 60 dienām/Brazīlija ir 90 dienas.Ja jūs nesaņemat Preci pēc 60 dienām,Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, Ne klienti, jo loģistikas rada zaudējumus.Par objektus, Krāsu tonēšana Visi mūsu objekti ir nekustamā šaušana, tehnoloģiju, reklāmas, gaismas, vides pasākumus, var būt neliela novirze parādība, Tā grūti nopirkt ādas, tieši tādā pašā krāsā kā attēlus, Gan, lūdzu, natūrā virsroku, vai sazināties ar mums pirms pasūtījuma, kamēr jums ir kādi krāsu quation.Atmaksas / Atpakaļ, Ja jūs neesat apmierināts, kad jūs saņemat jūsu objektu, es gribētu vairāk par to uzzināt.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Neatveriet strīdu Vai sliktu novērtējumu.Nevar būt iemesls, lai atgrieztos vai mainīt preces.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot vai mainīt preces.Kuģošanas nodevas maksā pircējs.Atsauksmes Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums,ja jums ir apmierināti ar vienumus jūsu pasūtījumu,lūdzu, atstājiet labas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus jūsu pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms Atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu Strīdu.

Tagi: kostīmu jack meitenes, kostīms bērniem bendy, uzlādes kabeli ayx, bāzes iphone pārstrādāt, gadījumā, huawei r20pro, uzlādes kabelis 5 x, kostīmu karalis apmetnis, lēti wifi kameras, kostīmu kigguruumi.