10-35LB Jogas astēm 120cm Stiepes Expander Izturība Virvi Pliates Fitnesa Sporta Treniņu Stiept Apmācību Iekārtas

€4.11 €3.90

Pievienot grozam


SKU: #w24102

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

Specifikācija:

Posteņa Nosaukums: Uzdevumu Joslā Materiāls: Latekss Tips: Lineārā Vilkt Virvi Krāsu Izvēle: Dzeltena, Sarkana, Zila, Zaļa, Melna LB: 10- £ 15(Dzeltena), 15-20LB(Red), 20-25LB(Zils), 25-30LB(Zaļā krāsā), 30-35LB(Melns) Piemērots: Mājās, Birojā, Skolā, Ārpus Telpām

Apraksts:

Vēlaties, lai izmantot, bet nevaru atrast laiku?Faktiski jūs varat baudīt intervāls apmācību mājās vai atrodoties birojā.Tikai vajadzība pieturēt virvi, piemēram, šo.Izgatavoti no elastīga lateksa, stiepes expander ir viegli izmantot.Ērti putu rokturi ir iekļauti.Var pat izmantot to īso pārrāvumi intensīvas slodzes.

Funkcijas:

, Kas Jums Fitness: Paredzēti, lai aerobās un anaerobās izmantot, fiziskā fitnesa un svara zudums, elastīgā pretestības joslas ir jūsu pirmā izvēle, lai palielinātu treniņa efektu. Darbojas Uz Visām Ķermeņa Daļām: Rokām, kājām, krūtīm un tā tālāk.Var izmantot arī kopā ar svariem un citas fitnesa iekārtas, lai efektīvi veidot muskuļu spēku un tonusu organismā. Augstu Izturības Lateksa Virve: Nav viegli bojāta un nav smakas.Mūsu augsti elastīgs velkot josla ir izgatavota no premium lateksa izturēt augstas intensitātes stiepšanās.Elastīgus virves garums sasniedz 1.25 m. Augstas Kvalitātes Videi draudzīgas Putas Rokturi: Anti-slip rokturi dod jums ērtu rokturi.Nē deformācijas pēc ilgi lietot.Super ērts un absorbējoša. Viegls Un Ērti Uzskaites: Šo portatīvo un ērti pull virve ir ideāli piemērots āra aktivitātēm, sporta zāli, mācību vai izmantot mājās. Izvēlēties Vienu Jums Vēlamo: "Mūsu pretestība joslās, kas ir 5 līmeņi, 5 krāsās, lai jūs varat izvēlēties tās atbilstoši jūsu fitnesa nosacījumiem.

Paketi, Ieskaitot:

1 X Jogas Vilkt Virvi

Tagi: izmantot pedāli, fox ceļa lencēm, resistence datumi treniņa grūti, sergi constance, sporta haizivs krekls, theraband, kurts, trx, ncr18650b panasonic, izstiepjot rokas, sporta.

Recenzijas

Johnnydp
2020-09-06
5/5
Good