Aosion Dual skaļrunis ultraskaņas kaitēkļiem peli repeller zirnekļus, ķirzakas odiem prusaku žurkas kaitēkļu kukaiņu kontroles repelents

€16.37 €14.40

Pievienot grozam


SKU: #w27274

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Atbaidīšanas Veids: Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers
  • Nominālo Spriegumu: 220-240V
  • Kaitēkļu Tips: Pelēm
  • Zīmola Nosaukums: AOSION

Dual Skaļrunis Ultraskaņas Kaitēkļu atbaidīšanas(AN-A319)

KAITĒKĻU KONTROLIERIS ir efektīvs kontrolēt pelēm,likmes, roaches,blusas, mušas, crickets, sliverfish, waterbugs,kodes, skudras,un lielākā daļa citu Kopējās kaitēkļiem.

Laboratorijas pētījumi ir pierādījuši, ultraskaņas, skaņas viļņi uzbrukt dzirdes un nervu sistēmu, visbiežāk kaitēkļiem, izraisot sāpes un diskomfortu..

160 decibelu skaņas spiediena.kaitēkļu dos up to avots ir pārtika,ūdens un pajumte, un virzīties tālāk.Šīs augstas intensitātes skaņas viļņi ir ārpus diapazona dzirdes cilvēku un lielākā daļa mājsaimniecības mājdzīvniekiem, piemēram, suņiem,kaķiem.zivīm un putniem,un lauksaimniecības dzīvniekiem.

KAITĒKĻU KONTROLIERIS netraucē telecisions, radio, elektronisko apsardzes signalizācijas,ugunsgrēka vai dūmu detektori, elektrokardiostimulatori, dzirdes aparāti un citas elektroniskās iekārtas.

KAITĒKĻU CONTROLEER nekaitē augiem,vai nu.

RAKSTURS:

Tas efektīvi aizsargā apgabala izmēri ir 300 kvadrātmetru.Pēc pievienošanas KAITĒKĻU KONTROLIERIS,jūs ievērosiet, nelielu sarkanu L. E. D. norāda, KAITĒKĻU KONTROLIERIS darbojas pareizi, KAITĒKĻU KONTROLIERIS"S" unikālu testa pogu uz aizmugurējā paneļa,kad nomākts,izraisa vienību pārcelt savu produkciju lejup, skaņas diapazonā no cilvēkiem, lai pārliecinātu vaigu tās ultraskaņas izejas.Ar uzmācīgs,sirēna-tāpat kā skaņas, kas ražoti atdarina skaņas kaitēkļiem dzirdēt nepārtraukti.

KAITĒKĻU KONTROLIERIS automātiski frekvences ultraskaņas diapazonā no 24,000 Hz līdz 45.000 Hz regulēšanas poga ļauj likme slaucīt, lai varētu mainīt, lai novērstu kaitēkļu no attīstīt imunitāti izvēlētā vienu slaucīt likmi.

IZMANTOŠANA

Kad jūs pirmo reizi instalēt KAITĒKĻU KONTROLIERIS pagrieziet pogu pilnībā pa kreisi vai pa labi.Katru mēnesi, vai arī tā, twist rokturi, tikai mazliet pretējā virzienā.

Nospiežot testa pogu, pirms un pēc korekcijas ļauj jums dzirdēt nelielu atšķirību slaucīt likmi.Jūs sāksiet, lai paziņojuma ietekmi KAITĒKĻU KONTROLIERIS dažu dienu laikā.

Tur būs nav grauzēju darbības.Iespējams, jūs ievērosiet, un palielinās kukaiņu aktivitāte šajā laikā, pateicoties ultraskaņas skaņas viļņu braukšanas šie kaitēkļi no slēptuves.Īsā laikā tie būs aizgājuši arī.

Savukārt kaitēkļi ir brauc prom, tie, bez šaubām, atstāj to olas un atstāj aiz kuras nav skāris ultraskaņas skaņas viļņi.

Inkubācijas būs continune un tie būs lūka usuall.Šajā brīdī, tomēr KAITĒKĻU KONTROLIERIS "S" ultraskaņas izejas sāks uzbrukt šiem hatchling ir dzirdes un nervu sistēmu, veicina šo jaunās paaudzes prom.4 līdz 6 nedēļu laikā beidzot ir beidzies, un jums būs brīva no kaitēkļiem.Atstāt KAITĒKĻU KONTROLIERIS pievienots elektrotīklam gadu, dienu un nakti kaitēkļu kontroli.

Tas maksā tikai aptuveni 1 1/2 dienu darboties.Ne vairāk bīstamu ķīmisko vielu nopirkt, ne vairāk netīrs slazdi, lai tīrs.

PAZIŅOJUMS:

Nenovietojiet KAITĒKĻU KONTROLIERIS uz paklājiem virsmas, aiz mēbelēm drapējumu vai citu mīksto objektiem, kā arī absorbē skaņas viļņus.

Nenovietojiet KAITĒKĻU KONTROLIERIS ligzdu pie auss, pirms veikt šo pārbaudi.

Nelietojiet to ārā vai ļaut vienība nonāk saskarē ar ūdeni.

Lūdzu atstāt mums ziņu, kas spraudnis vai jūs dodat priekšroku,vai mēs nosūtīsim jums GS spraudni.

SPECIFIKĀCIJAS:

Izmēri : 51/2"x 23/4"x 31/3"

Svars : 1 mārciņa

Barošanas avots : MAIŅSTRĀVAS ADAPTERIS: DC 9V 200mA

AC 100~120V 50/60 Hz; vai

AC 220~240V 50Hz (Pieejams atsevišķi atkarībā no valsts)

Strāvas patēriņš : 2 w

Frekvenču diapazons : no 30,000 Hz līdz 50,000 Hz (pastāvīgi regulējama)

Jauda skaņas spiediens : 160 dB

Tagi: prusaks inde, prusaks atvairīt, mājas peles repeller, akustisko putnu repeller, prusaks rotaļlietas, peles atvairīt, mause grāmatiņa, žurka atvairīt, vibro peli repeller, lauku peles repeller.

Recenzijas

Dhaygood
2020-11-28
3/5
It doesn't go too thin about mosquitoes.
S Petrellis
2021-01-28
5/5
Everything is in order I have not Tried it yet so why I can't give a Review