Karstā gaisa plastmasas metināšanas pistoli komplekti, PP/LDPE/PVC siltuma pistoli pistole karstā gaisa pūtējs HDPE geomembrane metinātājs, lai TPO jumta

€86.46

Pievienot grozam


SKU: #w28380

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Temperatūra: 20-600 grāds
  • Izmantošana: plastmasas metināšanas
  • Modeļa Numurs: TOPLINK-X3
  • Nominālo Spriegumu: 220V
  • Nominālā Izejas Jauda: 1600w
  • certificeta: CE
  • Zīmola Nosaukums: hotair
  • Gaisa Apjoms: 2600pa
  • Produkts: karstā gaisa wleding rīks
  • Metināšanas Jomā: 20/40mm
  • krāsa: zaļa
  • Warrantly: 12 Mēneši
  • Iezīme: Vēsā / Siltā Gaisa
  • Svars: 1.2KG
  • Apgriezieni Bez Slodzes: 1600rpm

Karstā gaisa plastmasas metināšanas pistoli komplekti, PP/LDPE/PVC siltuma pistoli pistole karstā gaisa pūtējs HDPE geomembrane metinātājs, lai TPO jumta

Padomi:

Sakarā ar starptautisko ekspress piegāde dārgi.Mans uzņēmums būs atkarīgs no valsts, jums ir nepieciešams, lai transporta, izvēlēties vispiemērotāko kurjeru.Lūdzu, saprast.Ja jums ir nepieciešams, lai noteiktu transporta veidu.Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirms laišanas pasūtījumu.

Brazīlija valstu klientu , lūdzu, atstājiet personas nodokļu maksātāja reģistrācijas numuru pasūtījuma.Citādi nevar sūtīt.

Okeāna Tehnoloģiju Int ' l Co., Sia ir profesionāls uzņēmums, lai attīstītu, dizainu un ražošanu, mūsu metināšanas mašīnas ar vienkāršu interfeisu kontroles, atmiņas funkcija datus un infrasarkano lāzera pozicionēšanas, utt.var izmantot nepārtraukti 24 stundas.Okeāna Tehnoloģiju Int ' l Co., Ltd ir 10 gadu vēsture un pieredze šajā jomā, iekārtas karstā gaisa metināšana, savākta grupa no pieredzējušiem profesionāļiem.Caur gadu attīstības, mūsu produkcija jau ir plaši izmantots rūpniecībā hidroizolācijas tuneļu, apakšzemes ūdens, akvakultūras produktu, atkritumu, ķīmisko un ieguves rūpniecības, notekūdeņu attīrīšanas, jumtu būvniecība, kā arī jomā audu metināšanas kravas automašīnu, pārklāti audumi, pēc ražošanas drukas un vides reklāmas membrānu materiāliem, utt.Un ko eksportē uz vairāk kā 60 pasaules valstīm un reģioniem bija augsti novērtējuši pašmāju un ārvalstu klientiem, aģentūra ir izveidojusi pārdošanas un pakalpojumu daudzās pilsētās.

1. Piegādes termiņš:

Normālos apstākļos mēs piegādāsim preces ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad www.olivers.lv apstiprina pasūtījumu. (izņemot svētku dienas)

2. MOQ?

MOQ:1 vienību.

Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu.Klientu apkalpošanas dos jums izdevīgāku cenu, pamatojoties uz daudzumu.

3. Transporta veidu.

Jo starptautiskie kurjera piegāde ir dārga.Tāpēc, mēs izvēlēties transporta veidu saskaņā ar jūsu valsti.Ja jums ir nepieciešams, lai norādītu express piegādi.Lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu pirms pirkšanas.

4. Garantijas.

Garantijas periods mūsu produkti ir vienu gadu, izņemot attiecībā uz apkures elementiem.Sildelements var strādāt par 3000 stundām.

5. Ir remonta vai tirdzniecības punkts?

Mūsu iekārtas ir ļoti profesionālu produktu, tāpēc mēs nevaram izveidot pārdošanas un apkopes vietās katrā vietā.Patlaban visas pirkumu un garantijas uzturēšanu no lietotājiem, kas ir tieši atbildīgi par mūsu kompānijā!

6. Ko darīt, ja mums ir problēmas ar mašīnu?

Mums ir īpaša pēcpārdošanas tehniskās apkopes nodaļu.Vispār, 70% no jautājumiem, jūs man sūta bildes un video.Pamatojoties uz informāciju, kas jums sniedz, tiesnesis problēma mašīnas.Nosūtīt daļas remonts.Radās nevar atrisināt, tieši nosūta atpakaļ uz manu uzņēmumu, apkope

7. Es neesmu pārliecināts, kāda tipa modelis, man ir nepieciešams, lai mums?

Mēs esam inženieri ar vairāk nekā desmit gadu inženierijas pieredzi, lai tiešā veidā noteiktu tiesības mašīna jums.

Tagi: plastmasas šuves, karstā gaisa metinātājs, airgun pistole, karstā gaisa, pudele ldpe, rūpniecības karstā gaisa ventilators, gaisa pistoli karstā, montāžas hdpe caurules, gaisa šauteni, pistoli, fiesta sildītājs, gaisa kompresors.