DB9 vīriešu 9 Pin nav nepieciešams, metināšanas COM adaptera plāksne RS232 sērijas termināliem, DR9 plāksnes 485 vīriešu starplaikos padome

€4.93 €4.44

Pievienot grozam


SKU: #w31174

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: db9
  • Motora Tips: Stepper Motor
  • Zīmola Nosaukums: HYONGC

1GB x DB9 Vīriešu adaptera plāksne

ja jums ir kādas problēmas maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums!Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk preču, bet cenas nav ļoti lētas, lūdzu, sazinieties ar mums!

Visi produkti ir pārbaudīti un packaed labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Visi produkti ir 1 gadu garantija.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms nav pozitīvas atsauksmes vai strīdu.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Lūdzu, pārliecinieties, ka adrese, kuru tu dod, ir pareiza.Ja adrese ir pareiza, paku nespēj piegādi un tiek nosūtīts atpakaļ pārdevējam ,pircējam būtu jāmaksā par pirmo un atgriežoties piegādes maksa.

Mēs kuģis pasaulē.

Visvairāk pasūtījumu kuģi 3-5 darba dienu laikā par saņemto samaksu (Izņemot Brīvdienas).

Vienums, kas nosūtīti no Ķīnas Cietzemes, izmantojot aviopastu ar FEDEX,UPS,DHL,vai EMS China Post air mail.

Ķīna pēc piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 20-30 darba dienu laikā.( Brazīlijas, būtu vajadzīgi vairāk nekā 60 dienām,jo no vietējām paražām.

Visu ziņu vai e-pastu tiks atbildēts 1 darba dienas laikā !

Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis,lūdzu, atstājiet 4 vai 5 zvaigžņu atsauksmes .Lielu atzinību iepriekš.

Negatīvas atsauksmes neatrisina neko .Ja kādas problēmas,lūdzu, ir jāsazinās ar mums pirmo reizi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai slove kādas problēmas, ASAP un nodrošināt jūs ar labāko Klientu apkalpošanu. '

Tagi: db9 vīrietis, rs232, usb, db9 savienotājs, sloksnes termināls, motora spailēm, flīžu, rs 232 starplaikos padome, mehānisko termināļa padome, rs 232 ar usb, rs232.