Filma Aquaman Arthur Karijs/Orin Cosplay Prop Zelta Ieroču Bērniem, Bērnu LED Trident Plastmasas Rotaļlietas Piederumi Kolekcija Dāvanu Jaunas

€12.40 €8.80

Pievienot grozam


SKU: #w42884

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Dzimums: Unisex
  • Rakstzīmes: aquaman
  • Materiāls: PVC
  • Zīmola Nosaukums: WMVCXI
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Vienuma Tips: Ieroču & Bruņas

Apraksts:

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Skaista un daudzpusīgu piederumu, produktu visu gadu

Liek jums justies atšķirīga.

Tā ir skaista un modes, dāvanu

Modes un elegants dizains.

Uzkrītošā, kad valkāt tos uz ielas, ļoti burvīgs.

Lielisku Produktu un dekorēšana jums!

Laba izvēle, kā dāvana jūsu draugiem,ģimeni,sevi,

Materiāls:PVC

Dzimums: Unisex

Izmērs: kā Attēlu

Paketē iekļauts: 1gb Piezīme: vienumus attēlus, kas uzņemti ar nekustamo krājumus saskaņā ar baltas gaismas efektiem.varbūt krāsu un izmēru nekustamā precēm atšķiras no attēla sakarā ar citu datoru.Paldies par jūsu laipni izpratni.

Lai Paziņojuma Piegāde: 1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās. 2.Mēs kuģis Ķīna post,EMS,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus. 3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu. 4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.Garantija: 1.Visas preces ir 1 gadu garantija.Ja jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte,atbilstība mērķim vai spēles apraksts.Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas. 2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti,lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt piegādāt corret priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu. 3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: filma vienpusējā kopija, aquaman cosplay, msi trident, trident, costum, minecraft ieroci, ķermeņa bruņas, trident mazo aquaman, cosplay ieroci, Pontons.