Ātrgaitas Tērauda BI-Metāla Caurumu Redzēju, Lapene Urbis Caurumu Redzēju, 32mm-210mm Holesaw Kokapstrādes Urbis Enerģijas Rīku Papildierīci

€8.89 €7.11

Pievienot grozam


SKU: #w42935

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Metāla Urbšana
  • Garums: Apm. 110mm/4.33"
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Caurumu Redzēju Urbis
  • Materiāls: Ātrgaitas Tērauda
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Modeļa Numurs: SDS001
  • Zīmola Nosaukums: BLYWO
  • Sertifikācija: NAV

Profesionālās Caurumu Griešanai Rokturus par bi-metāla caurumu redzēju

Motīvs: Brand new Materiāls: ātrgriezējtērauda Garums: Apm. 110mm/4.33 Ārkārtas spēku, izturību un sagraut pretestību.Ideāli piemērots griešana, nerūsējošā tērauda, instrumentu un vieglas tērauda lokšņu materiāla plus ģipškartona, koka un plānas plastmasas.Piemērots lietošanai ar caurumu redzēju izmēros, sākot no 32-210mm diametrā.

SDS Plus kāta

1/4inch Hex ātri mainīt kāta

7/16 Hex Kāta

Par Mums

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mēs esam profesionāli instrumenti piegādātājs, kas atrodas Šanhajas pilsētu, kas bija slavens visā pasaulē.ir 5 seminārus, galvenokārt, padarīt urbjiem, zāģu & caurumu griešanai un citi griešanas rīki utt elektroinstrumentu piederumu.arī ir profesionāls tirgotājs lielu produktu klāstu, kas ietver elektroinstrumenti,elektroinstrumentu Piederumu, rokas instrumenti, veselību un Drošību, un aparatūru.Ar mūsu pārdošanas komandu ir vairāk nekā 20 gadu tirdzniecības pieredzi, kas ļāva mums nodrošināt ilgtermiņa attiecības ar vairāk nekā 1000 rūpnīcas, kontinentālajā Ķīnā.Kā rezultātā, mums ir iespēja izvēlēties produktus, kas atbilst kvalitātes un cenas prasībām, kas mūsu klientiem .Cerot uz sadarbību.

Piegāde ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Parasti pasūtījumi tiks izsūtīt 2-4 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.Mēs jūs informēsim, ja mums ir nepieciešams vairāk laika, lai sagatavotos.Vienumi ir tikai piegāde pēc maksājums apstiprināts.www.olivers.lv nepieciešams 24 stundu laikā, lai apstiprinātu maksājumu.Visi izsekošanas vienā mājas lapā, https://www.17track.net/zh-cn Galvenokārt.Tas aizņem 15-45 uz savu valsti, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu. 7-15 dienas epacket.3-7 dienas EMS. 5-7 dienu laikā ar DHL.Galvenokārt, sekošanas informāciju, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu tiks atjaunināts ar 5-7 darba dienu laikā.Lūdzu Apskatiet savu adresi rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu.Mēs tikai sūtīt uz adresi, kas jums rakstīt.

Krievu draugiem, vajag uzrakstīt savu vārdu un uzvārdu,vai nevar saņemt sūtījumu.

Pakalpojums

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mēs piedāvājam 7-24 stundas tiešsaistes pakalpojumu.Jūsu izmeklēšana būs atbilde 6 stundu laikā Mēs pārbaudiet preču rūpīgi pirms to nosūtīšanas.Mūsu darba laiks.no pirmdienas līdz sestdienai.Ja jums ir kādi nepieciešams.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Strīdu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja jūs neesat apmierināti ar jebkuru no mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu par jums un atbilst jūsu prasībām.Ja esat saņēmis visu bojāto preču vai jebkuru no mūsu produktiem, kas var nebūt pareizi izmantots, Mēs dos jums atlaidi vai atdot jums naudu.Ja jums nav saņemt savu preci.lūdzu, sazinieties ar mums.Galvenokārt, paku ieradīsieties noteiktajā laikā.bet var dažreiz būs kavēšanās.lūdzu, esiet pacietīgi, un waitting.paldies par jūsu saprast.Maksājuma ir tikai uz pasūtījumu.dažādās valstīs ir atšķirīga nodokļu politika.tā, varbūt jums būs jāmaksā nodokļu samaksu.pls apspriešanās ar civildienesta vietējo muitas pirms iegādes.

Maksājuma Veids

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mēs pieņemam maksājumu metodes par www.olivers.lv caur alipay, kā zemāk:

Atsauksmes

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mēs ceram, ka katrs klients varēs baudīt iepirkšanās no mana veikala.Mēs būs iet caur mūsu atsauksmes failu regulāru laiku, un atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu visu veida klientiem.

Jūsu pozitīvās atsauksmes un piecu zvaigžņu vērtējumi būs daudz appreciated!Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nevilcinieties, lai atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums pa tirdzniecības vadītājs.Mēs atbildēsim jums, ar 24 Darba stundu laikā, un atbildi uz jautājumu, lai palīdzētu jums slove problēma.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. Q: kāda ir produkta kvalitāte ?

. A: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes instrumentus.

. Q: vai tas Ir droši iepirkties caur www.olivers.lv platformu?

. A: Jā, tas ir droši, neuztraucieties!Mēs esam snieguši pakalpojumus vairāk klientu.

. Q: Cik ilgi, ja piegāde ar Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu?

. A: lielākoties, tas aizņem 15-45 dienu laikā uz galamērķi, pēc izsūtīt.

. Q: Vai jūs atbalstītu vairumtirdzniecības ?

. A: Jā, mēs atbalstām mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Paldies par jūsu sadarbību un uzticību!

Tagi: diska zāģis koka, dībeļa jig koka, svārpsts koka, zemes urbis, arbor urbi, urbšanas asināt, urbšanas pusē, roku manuālā vinča, krīta līniju, urbja modeli.