Vintage mājas dekoru MEDAĻAS,kaklarota vectētiņš, lāzergriešana, metāla Medaljons.Lāzera gravēšana medaļu, Krievijas labāko vectēvs

€4.11

Pievienot grozam


SKU: #w44060

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: WowMity
  • Tēma: Vēstules
  • Stils: Antīko Imitācija
  • Reģionālā Funkcija: Eiropa
  • Materiāls: Metāla

Laipni lūgti mūsu veikalā

Mēs esam visaptverošu ārējās tirdzniecības uzņēmums ietilpst suvenīru un amatniecības izstrādājumu R & D, ražošanu un pārdošanu.

Mums ir pilnībā zinātniski kvalitātes vadības sistēmas,un mūsu godīgumam, spēks un kvalitāte ir atzīta ar daudziem klientiem.

Mūsu produkti ir dažāda veida modes dizainu un labu kvalitāti .Mēs patiesi ceram, ka jauno un veco klientiem no visas pasaules, lai sadarbotos ar mums .

Jums būs iegūt labāko produktu par zemāko cenu.

Maksājums:

Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Citām Politikas Jomām:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

Q:Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!

Atsauksmes & Pēcpārdošanas Pakalpojumu

Tas ir apsveicami, ka jūs varētu mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.Vienkārši sazinieties ar mums pirmo reizi, kad izpildītu jebkuru problēmu,

mums ir vairāk nekā desmit gadu vērtīgu pieredzi šajā jomā, kā rezultātā mēs varam atrisināt jebkuru problēmu.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu.Uzticēties mums,

jebkādu negadījumu tiks atrisināta.

7563 Jūs Vēlētos to!

Tagi: papīrs lāzera gravēšana, zelta sporta medaļu, spēcīgu lāzeru iegravēt, lāzera mehāniķis, medaļa, greec, medaļu psrs, čempionu medaļu futbols, medaļu militāro, lāzera rādāmkociņš jauda.