PAFF Dabas Melna Krāsa Long Cirtaini Mežģīnes Parūka Bērnu Matu Sievietēm kinky Cirtaini Sintētiskās Mežģīnes Priekšpusē Parūkas Siltuma Izturīgas Šķiedras

€53.52 €35.33

Pievienot grozam


SKU: #w44185

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Klp Izmēra: Vidējais Lielums
  • Tekstūra: Kinky Cirtaini
  • Pamata Materiāls: Šveices Mežģīnes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Mežģīnes Krāsa: Vidēji Brūna
  • Zīmola Nosaukums: PAFF
  • Stils: Cirtaini
  • id: zxd

Izvēlēties skaistums Izvēlēties Mūsu Sintētisku Parūku

Sintētiskās parūkas ir lētāks nekā matu parūka, tāpēc jūs varat atļauties, lai mainītu savu stilu, biežāk, vai kad jums mēģinājis savu pašreizējo izskatu.

Mūsu parūka ar dabas aukla un bērnu matu ļoti dabiski !

13*4 Mežģīnes izmērs

1) Sintētiskās parūkas ir lētāks nekā matu parūka, tāpēc jūs varat atļauties, lai mainītu savu stilu, biežāk, vai kad jums mēģinājis savu pašreizējo izskatu. 2) Sintētiskās parūkas ir vieglāk stilu nekā cilvēka matu parūkas.Cilvēka matu parūkas prasa lielu rūpību un jāmazgā biežāk.Tādējādi, cilvēku matu parūkas parasti prasa vairāk tehnisko nekā sintētiskās parūkas. 3) Sintētiskās parūkas nāk pre-veidoti un pre-cut un turēs savu formu pat pēc tam, kad tiek mazgāti.Tāpēc, daudz vieglāk, lai vidusmēra patērētājs.Cilvēka matu parūkas parasti nepieciešama apgriešana un veidošana ar matu stilists, pirms viņi var valkāt. 2. J.: Ja man vajadzētu sākt un kādi pasākumi man jāveic?Ar 1th solis: Pasākums galvu.Kad jums ir noteikt, kāda vāciņu izmērs jums nepieciešams, jūs varat pārlūkot parūka pareizā catagory.2. solis: Izvēlieties savu stilu.Pārlūkot, izmantojot mūsu katalogam un detemine kuru stilu labumu jūsu vajadzībām.Pārliecinieties, ka jūs esat pārlūkošanu, izmantojot atbilstošu izmēru kategorijām.3nd solis: Izvēlieties krāsu vēlaties. 3. Q: Kā es varu stila manas Sintētiskās Parūkas?Jūsu parūka var tikt veidoti izmantojot parūku suku, parūku ķemme, vai jūsu rokai.Izvairīties, izmantojot otu, kas paredzētas cilvēka matu.Šie sukas, var radīt pārmērīgu spriedzi, un vairāk-stiepjas sintētiskās šķiedras ar abasive insultu var sabojāt parūka.Sintētiskās parūkas mēs veikt ir sakrata un valkāt, un parūka var būt veidoti ar vienkāršu izmantojot plaša zobu ķemmi vai jūsu rokai.Labākais matu veidošanas instrumenti ir visvairāk lēti, kas spary tīru pudelē, vēsā ūdenī viegli spritzes jūsu parūka ar ūdeni, lai noņemtu statisko elektrību un atgriezties jūsu parūka, lai tā sākotnējo izskatu

Tagi: matu cilvēka parūka, 24inch parūka, bordo krāsas spalvas, kiki cirtaini parūka, klp mežģīnes brūna, vara sarkanā parūka, priekšpusē mežģīnes, parūka mežģīnes priekšpusē parūka dabas, mežģīnes priekšpusē vīrietis, cirtaini mežģīnes priekšpusē parūkas.

Recenzijas

Rinatabdulaev
2020-10-03
5/5
absolutely beautiful I will order again and again! you will need your dry shampoo
Kylovebroussard
2020-10-12
5/5
yesss very nice hair works perfectly
Adguard1 2
2020-09-08
5/5
Good
Ramosmail2000
2020-08-28
5/5
إنها ناعمه بشكل لا يصدق احببتها سأطلب مره أخري
Taolahangro
2020-11-14
1/5
I was very unsatisfied im here to leave a 10/10 description and i lowly recommended this company or wig save your time and money wit this i had to cut and restyle this wig because of the unexceptionable quality!!