Alumīnija Monitor Stand Stāvvadu 4 Porti USB 3.0 Hub Bezvadu Lādēšanas galddators, Klēpjdators Stāvēt Ekrāna Stāvvadu Galda Turētājs

€146.56 €70.35

Pievienot grozam


SKU: #w45842

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: S SKYEE

Funkcijas:

◆ Izturīgs un ciets: Uzlabot 4mm ultra-bieza visu, metāla, alumīnija konstrukcijas,nav nepieciešams instalēt ,var atbalstīt līdz 40lb .Izgatavota no stingra alumīnija sakausējuma viegli izturēt svaru jūsu monitoram vai darbvirsmas datoru un papildu galda piederumi.

◆ USB 3.0 Porti Nodrošina datu pārraides un lādēšanas funkcijas 4 USB porti: 4 USB 3.0 porti Hub, ērta, lai savienotu jūsu bezvadu tastatūra,bezvadu pele ,mobilie telefoni, iPads, Aizdedzina un citām ierīcēm.

◆ Ātri Bezvadu Lādēšanas Paliktņa: Vienkārši novietojiet tālruni uz lādēšanas paliktņa un tā automātiski sāk maksas sekundēs neizmantojot nekādus kabeļus vai papildus aksesuāri.Darbojas ar visām bezvadu uzlādēt telefonus,tostarp jaunāko iphone.Citiem Qi-iespējots, telefoni būs jāmaksā.Lūdzu, izmantojiet ātrās uzlādes adapteri, lai uzlādētu ierīces.

◆ Ergonomisks dizains:Paaugstināt jūsu uzraudzīt un paaugstināt jūsu datora darbvirsmas, 27" iMacs un vai ārējo monitoru pie ergonomikas skata leņķis augstums, lai atbrīvotu kakla nogurumu.

Specifikācija:

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

Krāsa: Pelēka

Versija: A: 4 Porti USB 3.0; B: Bezvadu lādēšana

Ieejas jauda: 5v, 3A/9v 2A/12v 1.5 A

Jauda: 5W/7.5 W/15W

Produkta izmērs: 500*220*78mm

Produkta Svars: 1410g

Komplektā ietilpst:

1 * Displejs Stāvēt (4 Porti USB 3.0 / Bezvadu Uzlāde)

Tagi: monitora stāvvadu stāvēt, samontēti galddatori, monitora stāvvada, monitoru atbalsts, par macbook stāvēt, leshp klēpjdatoru turētājs, spēle klēpjdators, personālo datoru piederumi, hub usb, turētājs klēpjdators.

Recenzijas

Majidovan
2021-01-19
5/5
Quick delivery. All very well. Good quality in all its components. I highly recommend this seller!!