304 Nerūsējošā Tērauda Naglu-bezmaksas Wall Mount Karājas Vannas istabā, Tualetes Papīra Turētājs, Virtuves Audu Roll Turētājs Dvieļu Plaukts Stāvēt

€12.89 €6.57

Pievienot grozam


SKU: #w45986

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: papīra turētāji
  • Funkcija 3: Plaukts Audu Dvieļu Piederumi
  • Līdzeklis 1: Sienas Stiprinajums Tualetes Papīra Turētājs
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Iezīme 2: Vannas istaba virtuves Ruļļu Papīra Turētājs
  • Veids: papīra turētāji
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta nosaukums: 304 nerūsējošā tērauda audu turētājs

Specifikācijas: 1. Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda 2. Sudraba veida virsmas apstrāde: slīpēšana Black veida virsmas apstrāde: cepšanas laku 3. Tips: sudraba naglu-brīvā stilā, melna nagu-brīvajā stilā, sudrabs iesita stilu, black perforēts stilu 4. Uzstādīšanas metode: nagu-bezmaksas uzstādīšana 5. Gadījumā sienas virsma: gluda, marmors, gluda keramikas flīzes, gluda metāla, gluda stikla 6. Neattiecas uz sienas: krāsotas sienas, ģipša sienām, cementa sienas, tapetes sienām

Funkcijas: 1. Materiāls: tualetes papīra turētājs ir izgatavots no augstas izturības 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, izturīgs pret koroziju un ir ļoti viegli tīrāma. 2. Pašlīmējošās: ir pašlīmējošās lentes uz muguras tualetes papīra turētājs, kurā ir spēcīgas saķeres un ūdensizturīgs. 3. Spēcīga piemērojamība: vienkāršs un atsaucīgs dizains ir piemērots tualetes, vannas istaba, virtuves stils.Ar cilindrisku stieņa padara to vieglāk, lai pull papīra dvieļiem. 4. Viegli uzstādīt: nav nepieciešams, lai perforators tualetes papīra turētājs, nav profesionālie instrumenti, ne naglas, ne caurumošanas, un nekādu kaitējumu sienai.Jūs varat ielīmējiet to, kur vēlaties. 5. Izskats ir mūsdienīgu un vienkāršu, un Eiropas stila open-rokas dizains padara to viegli, lai nomainītu papīra rulli.

Uzstādīšanas soļi: 1. Izvēlēties gludas un līdzenas virsmas. 2. Tīru ar spirtu vai ūdeni. 3. Noņemiet aizsargvāciņu no papīra audu turētājs, un pēc tam siltuma pašlīmējošas lentes ar matu fēnu. 4. Push lipīgās lapas, kas nav poraina virsma, 30 sekundes.

Komplektā ietilpst:

1 x tualetes papīra turētājs

Piezīme:

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-2mm.

Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, ir krāsu atšķirības, lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: cilvēks tualetes ruļļa turētājs, papīra turētāja statīvs tualetes, vannas istaba, turētājs virtuves papīra, tualetes papīra turētājs koka uzlīme, tualetes papir turētājs, displeja turētāja statīvs, tualetes ruļļa turētājs no nerūsējoša tērauda slēpt, tualetes papīra rulli bin, papīra ruļļa, hotaan tualetes ruļļa turētājs.

Recenzijas

Julymickelsen
2020-09-18
5/5
Arrived earlier than expected
Katuyha Black
2020-10-04
5/5
genial