R43SG M. 2 taustiņu M NVMe Ārējās Grafikas Karte, Statīva Turētājs ar PCIe3.0 x4 Stāvvadu Kabeļu 32Gbs Par ITX STX NUC VEGA64 GTX1080ti

€40.35 €38.33

Pievienot grozam


SKU: #w46289

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: R43SG
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: XT-XINTE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Veids: Pagarinātāja Vads

M. 2 taustiņu M NVMe Ārējās Grafikas Karte, Statīva Turētājs ar PCIe3.0 x4 Stāvvadu Kabeļu 25cm 50cm 70cm 32Gbs Par ITX STX NUC VEGA64 GTX1080ti

Garums ir pielāgojams,c spēj cenas, dažādi garumi nav vienādi ,pls sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams!

Produkts modelis: R3G sērijas produkti

Produkta Nosaukums: Grafikas karte, ārējā adaptera valdes pagarinātāja vads

Stieples garums: 25cm, 50cm, 70cm (citi garums lielus pasūtījumus var pielāgot)

Grafikas kartes savietojamība: atbalsts jaunu grafikas kartes, kas nosūtīti pēc 2015. gada (vecās grafikas kartes, kas nosūtīti pirms 2014. gada, neatbalsta)

Pamatplates saderība: ITX/STX mātesplati, NUC tikai atbalsta M. 2 NVMe interfeiss neatbalsta M. 2 SATA interfeisu, neatbalsta M. 2 WiFi interfeisu, neatbalsta M. 2 WWAN interfeiss

Jauda Apraksts: modelis, kas nodrošina strāvas padeve ir DELL 12V/18A/220W barošanas, vai standarta ATX barošanas.Lūdzu, sagatavot vai iegādāties barošanas atsevišķi.

Caurlaidības ātrums: PCIe3.0x4 (32G/s)

Modeļa Apraksts: R43SG (M. 2 NVMe saskarne)

Piezīme: Mēs ļoti iesakām to izmantot par DATORA darbvirsmas, nav klēpjdators.Tur ir zems sekmju līmenis klēpjdatoru dēļ Nesaderības, īpaši HP, Dell, Lenovo)

EMI Ekranēšanas Veic ar Polimēru

Paplašinātājs izmanto jaunāko materiālu, EMI ekranēšanas ar pieciem vienīgais dzīvoklis kabeļi dizains.Šī tehnika ļauj katru kabeli, lai būtu pilnībā nosegts ar elektromagnētisko traucējumu ekranēšanai veic ar polimēru, lai nodrošinātos pret ienākošo vai izejošo emisijas elektromagnētiskās frekvences, līdz minimumam samazinātu traucējumu, un degradāciju, par veiktspēju un samazinātu svaru paplašinātāju.

Kabeļa Garums Apraksts:

R3G sērijas kabeļu garums ir 25 cm vai 50 cm, var izvēlēties, šādu līniju garums 50 cm.skatīt zilā dimensiju attēlu zemāk.

Barošanas Apraksts:

Atbalstot elektroenerģijas padeve DELL 8-pin 12V/18A/220W, vai standarta PSU barošanas bloks.Barošanas būtu gatavi pircējam vai iegādāties atsevišķi.

Foto:

24P_ATX un 4P_CPU ieejas jauda, 8P_GPU jauda.

Izstrādājums piederumi, iežogota ar šādu grafisko karšu jauda vadu tālāk

SW1, Stūres Piespiedu Palaišanas Slēdzis, 1 automātiskās startēšanas, 2 piespiedu starta, lūdzu, sagriež 1 automātiskās startēšanas.

SW2, PERST # signāla aiztures slēdzis, 1 kavēšanās 2.2 sekundes, 2 kavēšanās 4.5 sekundes, ar eGPU programmatūru, grafikas kartes savietojamība optimizācija, pašreizējo programmatūras neatbalsta, lūdzu, sagriež 1

SW3, CLKRUN # signāla aiztures slēdzis, 1 ir aizvērts, 2 kavējas 9 sekundes, ar eGPU programmatūru, grafikas kartes savietojamība optimizācija, pašreizējo programmatūras neatbalsta, lūdzu, sagriež 1

J1, PERST # signāla aiztures slēdzis, ATVĒRT, lai atvērtu kavēšanās funkcija, ĪSA, lai aizvērtu kavēšanās funkcija, pašreizējo programmatūras neatbalsta lūdzu, ievietojiet jumper cap ĪSS.

J2, CLKRUN_Capacitance Kavēšanās, pašlaik programmatūra neatbalsta, tikai R&D inženieru pievienojiet kapacitāte korekcija kavēšanās testēšana.Tas aizņem aptuveni 2,2 sekundes, lai ievietotu 1uF kondensators, 5 sekundes, lai ievietotu 2.2 u kondensators, un tā tālāk.

Uzstādīšanas soļi:

1. Instalējiet skrūvēm vara pīlāru, un ievietojiet grafikas karte uz PCIe x16 slots.Skrūves ir pievilktas tāpēc, ka grafikas karte nebūs krata vai nokrist.

2. Instalējiet ATX barošanas vai DELL barošanas, ieskaitot grafikas kartes strāvas vadu arī būtu pievienots, pēc tam, kad ir instalēta, DELL barošanas indikators oranža gaismas.

3. Jūs varat pievienot M. 2 vadu, ja dators ir izslēgts.Pēc barošanas uz ATX barošanas automātiski sāks ventilators, lai ieslēgtu.Ja jūs izmantojat DELL barošanas, zaļā gaisma ieslēgsies.Šajā laikā, R3G valdes kļūs par divu zaļo gaismu.Sistēma atpazīst kartes automātiski.Lūdzu, instalējiet grafikas kartes draiveri.Uzstādīšana braukšanas procesu, var pieprasīt, lai datora restart.

4. apdare.

Tagi: gadījumā, itx, nvme ssd, kartes stāvvada, york, mini pcie, ķēdes atslēga, palit grafikas kartes, 1 tb ssd, vintage stāvvadi, grafiskā karte.

Recenzijas

Ogloblina Natali
2020-09-25
5/5
Clean. Fast shipping. The item is exactly as described. Works to 100%
Katya6305
2020-10-12
5/5
Nice device. Does what it is supposed to do.