Golfa Sparā, Tālrunis Statīva Stiprinājuma Apskava Tālruņa Turētājs Golfa Sparā Ierakstīt Telefona Gadījumā Mājsaimniecības Uzglabāšanas Plaukts Telefoniem

€8.41 €6.65

Pievienot grozam


SKU: #w46292

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Swing Trainer

Funkcijas:

* 1. Izmantot savu mobilo tālruni, lai ierakstītu jūsu sparā, lai saņemt tūlītēju atgriezenisko saiti.Video ir labākais treneris.

* 2. Gurnu locītavu var pagriezt par 360 grādiem, ierakstīt golf swing / īss shot / putt, un uzreiz replay jūsu golf swing, lai apskatītu saskaņošana, šūpoles, kāju kustību un citu informāciju!

* 3. Viegli uzstādīt, lietot un pielāgot-viegli klipu par pozicionēšanas stienis vai cue stick, un stingri horizontāli vai vertikāli noteikt jebkuru mobilo tālruni, lai ierakstītu golfa sparā, par labāko leņķi

* 4. Maksimālais 10CM regulējams klipu var viegli paplašināt, lai ietilptu mobilajiem telefoniem dažādas formas un izmēru, un gumijas rokturis novērš mobilā telefona slīdēšanu.

* 5. Vienkārši noteikt klipu saskaņošanu stienis, tee, kāta vai golfa soma, universāls viedtālruņa turētājs golfa ratiņi, auto turētājs, velosipēdu montāžas turētājs, un tas ir piemērots visiem viedtālruņiem.

Specifikācija:

Krāsa: Melna

Materiāls: ABS

Pagarinājums roku: 6cm-10cm plata

Atbalsta 3.5-3.7 collu smart tālrunis, MP4, GPS, PSP, 360 grādu rotācijas leņķis

Saraksti:

1 * Golfa Tālruņa Turētājs Klipu

Piezīmes:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: golf swing trainer, mobilais tālrunis šūpoles, golfa klubs, golfa stāvēt, tālrunis šūpoles, stiprinājuma dvr, vintage kluba īpašnieks, Nokia 7610, golf swing, uzglabāšana vinila ierakstu.