Simulācijas Grāmatu Formu Drošinātāju Kaste Ar Slēdzeni Izsmalcinātu Vārdnīca Grāmatas Seifu Praktiskā Auto, Uzglabāšanas Kaste

€3.61 €2.89

Pievienot grozam


SKU: #w46303

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. Izturīgs materiāls: iekšpusē produkts ir izgatavots no stingra un izturīga nerūsējošā tērauda.Ārējais apvalks ir izgatavots no papīra.Virsma ir gluda, nodilumizturīga, kritums-izturīgs un izturīgs.

2. Izskats dizains: produktu, pieņem grāmatas dizains ar reālistisku izskatu, ar atslēgu aizslēgt no iekšpuses, un mazo un izsmalcinātu izskatu.

3. Piemērojams gadījumos: produkts pieņem humanizēts dizaina, gan monētas, gan banknotes, var īstenot bez atvēršanas bloķēšana.Tā ir aprīkota ar taustiņu bloķēšanas un ir piemērota studiju telpas, biroji, studentu kopmītnes un citos gadījumos.

Apraksts:

Šis produkts ir imitētas grāmatu drošinātāju kastē, ar mazo un izsmalcinātu formu, spēcīgs un izturīgs materiāls, un taustiņu bloķēšanu, lai efektīvi aizsargātu savu īpašumu.

Specifikācijas:

Materiāls: nerūsējošais tērauds + papīra apvalku

Izmērs: 26.5*20*6.5 cm (L)

24*15.5*5.5 cm (M)

18*11.5*5.5 cm (Iem) (pēc izvēles)

Raksts: Solid krāsa

Paketē Iekļauts:

1* Grāmatu seifu

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: auto drošinātāju, ammo gadījumā, grāmata saglabāt, grāmatu droši, grāmatu kaste glabāšanai, lūpu formas dāvanu kastē, kaste droši, seifu drošības, droši taustiņu bloķēšanas, droši atlicināt.