Ar cimdiem Auto Glabāšanas laika Intervālu, Mazda MX-5 RF MIATA 2019 Auto Centra Konsole, Cimdu Kastes Organizatori ABS Cimdiem Auto Aksesuāru

€9.87 €5.33

Pievienot grozam


SKU: #w46516

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāla Tips: ABS Plastmasas
  • Dzinējs: 2.0 (118 KW, 160 ZS)
  • Der visiem modeļiem: No
  • Padarīt: Mazda
  • Valsts: Vācija
  • Veids: Nodalījumu, Cimdu Kaste Auto Uzglabāšana Intervāls
  • Modelis: MX-5 RF (ND) [2016-2019]

Iepakojuma Saturs: 1*Nodalījumu, Cimdu Kaste Auto Uzglabāšana Intervālu Postenis Informācija: *100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes *Izgatavotas no augstas kvalitātes ABS plastmasas materiāla, izturīgs un praktisks izmantot *virsma ir gluda un maiga, ir labas telpas temperatūras veiktspēju un nodilumu *Horizontālo izvietojumu var samazināt horizontālā telpa.Augšējo un apakšējo slāņu var atrisināt problēmu kraušanas preces vienotā telpā.Klasificēti uzglabāšanas, tas ir viegli atrast to, ko jūs vēlaties. *Vertikāli novietots vertikāli, telpas griešana un regulējamu izmēru, tas ir konstruētas, lai noturētu mazu priekšmetu, piemēram, auto smaržas, uzkodas, auto lādētāji, utt. *Var izmantot kā karti atmiņas ierīču apdares piederumus, piemēram, pildspalvas un kartes, *Var izmantot kā glāzes uzglabāšanas palīgierīce, kas novietots tieši ar cimdiem kā brilles gadījumā *Ģeniāls dizains, viegli uzstādīt, viegli izmantot, spēcīgs un izturīgs, ekonomisks *Par Mazda MX-5 RF MIATA 2019 *Krāsa: Melna(Kā attēlos parādīta) *Materiāls: ABS Plastmasa *Daudzums: 1 Piezīme: 1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: Mazda 6, cx5, mazda 5 piederumi, veikali, mx 5, mazda mx5, motokrosa mx, taksometru, miata mx 5, kontroles mazda 3 2019, mx5.

Recenzijas

Mike Morson
2020-09-02
5/5
tal cual la descripción encaja a la perfección y llegó súper rapido