Karājas Foto Displejs Koka Zvaigžņu Vainags ar Ķēdes Attēlu Rāmis, Kolāža ar 30 Koka Klipus Sienas Mākslas Apdare

€12.52 €7.26

Pievienot grozam


SKU: #w46959

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Tēma: mīlestība
  • Stils: feng shui
  • Materiāls: Koka

Apraksts

Mūsu IMIKEYA zvaigznes un pavadoņi foto sienas karājas plaukts izskatās elegants un ideāls, lai jūsu mājās.Tas būs pievienot touch of natural life sajūta un iet perfekti gan ar, moderna vai klasiska apdare.Prefekts kā dekoratīvs vainags par dzīvojamās istabas, guļamistabas, biroja, kopmītnes.Tas padara jauki papildus pakārt uz sienas, plaukti, bedpost, spoguļi, kamīns, logu un vairāk.

Funkcijas

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Vara sakausējuma un koka.

- Izmērs: 158 cm/62.2 collu (garums).

- Tā ir zvaigznes un pavadoņi kombinētās foto sienas karājas plaukts, ļoti burvīgs un delikāts, un ideāli piemērots jūsu mājās.

- Jūs varat dalīties ar jūsu samaisa lielums artswork, pastkartes, ainavu, jebkuru kombināciju, ko vēlaties bez karājas fotogrāfijas.

- Vislabākās dāvanu idejas, lai jūsu ģimenes un draugiem, Ziemassvētki, Jaunais gads, vai Mājas sasilšanu, Izlaidums, Jubileja, un vairāk.

- Tas nāk ar 30pcs koka klipus, jums var sniegt jūsu pasūtījuma sienu mākslas makeover jebkurā laikā vēlaties, vienkārši noņemot vai pievienojot fotogrāfijas.

- Karājas tas rada komfortu un dabas dzīvē, par savu dzīves telpu, dod jums sajūta atvieglinātas pēc tam, kad uzsvēra, darbu.Jauku rotājumu piebilst atšķirīgu nojauta par mājām.

Iepakojuma saraksts

1 x IMIKEYA Foto Sienas Plaukts

3 x IMIKEYA Sienas Āķi

30 x IMIKEYA Koka Klipi

Tagi: feng shui nūjiņu, dekoru feng shui, woodcraft sienu apdare, estētiskās attēli uz sienas pack, vienu sienu plaukti ar dekoratīvo, kaķis koka vainags, trusis skulptūra, collag, foto rāmji ģimenes kolāža, statuetes koka star.

Recenzijas

M Primes
2020-12-24
5/5
Everything is fine, thank you! Fast delivery, good quality!