Profesionālās Klinšu Kāpšanas Josta Pusi Struktūra, Anti Rudenī Rīku Kritums Aizsardzības līdzekļi Sievietēm, Vīriešiem, Bērniem Pusaudžu

€26.59 €15.95

Pievienot grozam


SKU: #w47155

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Kāpšanas Josta
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal

Apraksts:

CE Sertificēts, ergonomiski izstrādāta drošības josta padara to pārvietoties ar savu ķermeni arī un sadala spiedienu un vienmēr ērti, bet kāpšana.

Izturīgs pastiprināta poliestera pinuma materiālu.Ar spēcīgu leģēta tērauda D-gredzeni.Svars, tilpums-Apmēram 800kg (1760 lbs).

Plašāka josta, ērts un elpojošs, daudz drošāku sniegt labāku atbalstu kā tādu, kas dod jums ļoti komfortu.

Regulējams Izmērs - Vidukļa izmērs: 50-120 cm(19.7-47.24 collu), Kāju izmērs: 30-80cm(11.8-31.5 collu).Tas der arī par pusaudžiem vai pieaugušajiem.Regulējamas sprādzes ļauj lielumu jākoriģē atkarībā no komforta vēlamo vai slāņi apģērbu nēsā.

Drošības, ērti un elastīgi.Progress par alpīnisma, koks kāpelēt, klinšu kāpšana, darbu augstu virs zemes, utt.

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Vidukļa Drošības Josta

Piezīme:

Jūs esat atbildīgs par savu rīcību un lēmumiem.Iepazīsties ar šī josta ir iespējas un ierobežojumi.Mēs iesakām katru alpīnists meklē kvalificētu instruktoru.Lūdzu, ir visas iekārtas, drošības jāpārbauda kvalificētam speciālistam pirms lietošanas.

Tagi: spēles kāpšanas bērniem, kritiena, arborist, kāpšana klinšu bērniem, alpīnisma aprīkojums pilna, eden rock kāpšanas, pilns ķermeņa iejūgs, drošības, bērniem kāpšanas sienas bērniem, vīriešiem, klinšu kāpšana, ietilpst josta.