5/8 + 3/8 Sieviešu 1/4" Vīriešu Vītnes Skrūvi Reduktoru - 12 Gab Komplekts. Skrūvju Pārveidotāji

€9.88 €8.10

Pievienot grozam


SKU: #w47183

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: wellchosen
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: N66

5/8 + 3/8 Sieviešu 1/4" Vīriešu Vītnes Skrūvi Reduktoru - 12 Gab Komplekts.Skrūvju Pārveidotāji pievienot Piederumus, lai Mic, Stendi, Statīvi U.c. (12 Gabals Zobratu Komplekts)

Specifikācija:

--------------------------------------------------------------------------------------

UNIVERSĀLS - Komplekts skrūvju reduktori: 3X 5/8"-27 sieviešu vītne 1/4"-20 vīrietis: 3X 3/8" sieviešu 1/4" vīrietis, 3X 3/8" pārveidotājs un 1/4 reduktora bukses.

ŠĶIRNE PACK - (3 gabali Katrā) Jums pavediens, reduktori, un 1/4" reduktoru krūmi, 12 gabalus kopā.REDUKTORU - Pievienot atbilstošu skrūvju reduktoru uz jebkuru Mic stand, zibspuldzes Pieslēgvietas, vai pavedienu, lai varētu pievienot mazākām sastāvdaļām, kas ir nepieciešams, 1/4"-20 diegiem.TIK VIEGLI Pārvērst lielāku 5/8 un 3/8 vītni, lai ļautu izmantot statīvus un tālruņu aksesuāri ar ¼ collas-20 threading.Skrūves nicā un saspringts.CITI STIPRINĀJUMI - Ļauj pielikumu standarta 1/4"-20 bumbu galvu, statīva adapteri, vai GoPro Kameru piederumi Iegūt šī šķirne pack Sieviešu Vīriešu skrūvi reduktori, pielāgojot mic stendi, mūzika stāv, vai jebkuru 5/8" vai 3/8" vītni lietošanai ar mazākiem 1/4"-20 threading.Ietilpst 3 gab. no katra reduktoru, pieskaitot 1/4 krūmi reduktori.Tie ir labākais adapteriem, pārveidojot lielāku stendu un statīvu, lai ļautu arestu bumbu galvu, statīva adapteris, vai GoPro stila Aksesuāri.Šie 1/4 skrūvju vītnēm ir saderīgi ar citiem Livestream Rīku Piederumi, lai jūs varētu viegli pielāgot mūsu stiprinājumiem, lai darbu ar citu aprīkojumu, var jau pieder.Pārliecinieties, ka izbraukšana mūsu visu līniju statīvi, galda stāv, un valkājamas stiprinājumi, kas ļauj jums izmantot savu tālruni, lai livestream vai ierakstītu video kadrus.Izmantot jūsu tālruni, vai izmantot Point-and-Shoot kameras.

Tagi: skrūves vītne, statīva vītne, tapset, mikrofona turētājs, metriska piesitiet iestatīt, vīriešu skrūvi, mikrofona statīva skrūvi, komplekts piesitiet, mikrofons skrūvi, 5 8 adaptera vītne.

Recenzijas

Wsfarmsinc
2020-08-29
5/5
Absolutely excellent quality. Perfect and smooth surfaces. I am very happy. I do recommend. Great service and fast delivery.