Custom size/made IJN Taiho Cosplays Azur Joslu Taiho Cosplay Kostīms, Kleita Halovīni Kostīmi

€114.05 €108.35

Pievienot grozam


SKU: #w47517

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Kokvilnas Maisījums
  • Modeļa Numurs: 2
  • Avota Veids: spēle
  • Vienuma Tips: Komplekti
  • Dzimums: Unisex
  • Rakstzīmes: Taiho
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Sastāvdaļas: Kleitas

Tas viens ir kostīms izgatavots , tāpēc, lūdzu atstājiet jūsu mērījumi : Dzimums, augums, svars, krūšu, vidukļa, gurnu apkārtmērs, zem krūšu apkārtmērs pie mums , ņems 20-30 dienām, lai veiktu :)

Ietilpst: kleita+galvassegu+zeķes+piedurknēm+veste,loku

shippingPolicy

Mēs Kuģis Pasaulē

Es mām ir piegāde no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 30 darba dienām.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 40 darba dienu laikā.

Pēc Izvēles Kuģniecības Metodes

Piedāvājam divus kuģniecības metodes : E-iepakojums un Kurjerpasta Piegāde.E-pakete prasīs apmēram 25-40 dienas, lai nonāktu normālā stāvoklī .Express piegāde aizņems 5-10 dienas, lai nonāktu normālā stāvoklī.Ja jūs izvēlaties express shipping, piemēram :EMS, UPS, DHL, FEDEX, jums var būt nepieciešams maksāt par atmuitošanu (nodokļu) ja iepakojuma jāierodas savā valstī .Mēs nepiedāvājam muitošanas pakalpojumu, ja jūsu valstī jautāt par to.

Pasūtījuma veikts/lielumu , Pielāgotus cosplay kostīmi

daži tērpi, mūsu veikalā ir iespēja" viens izmērs", kas ir viens izmērs=pielāgotus/lielumu ar ķermeņa mērījumus .Pasūtījuma/izmērs cosplay kostīmi nepieņem pieprasīt kompensāciju vai atgriezīsies, kad mēs sākam darīt, izņemot gadījumus, izmēru un kvalitātes problēmas .

Sūtījumu Kavēšanos: Ja paka aizkavēta piegāde (vairāk kā 30 dienas kopš dienas, kad nosūtīšanas), lūdzu, sazinieties ar mums pa tirdzniecības menedžeris .

Klientu Serviss: Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot tirdzniecības menedžeris jebkurā laikā, mēs būsim priecīgi palīdzēt jums, cik ātri vien iespējams.

Sūdzība

Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms jūs sazināties www.olivers.lv

JO: Mēs sniegs ātrāk un ātrāk risinājums nekā www.olivers.lv.Jūsu palīdzība un sapratne būs ļoti appreciated

Atgriešanās Politiku

Atgriežas tiks pieņemts tikai, ja prece ir redzami maldinoši vai saņemti vainas vai bojāto stāvokli 30 dienu laikā.Un pircējs būs atbildīgs par atgriešanās izmaksas.Pilnu kompensāciju tiks dota saņemot atpakaļ preces.Jums ir ieteicams izlasīt pārskats pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, gaidīsim jūsu e-pastu, lai pārrunātu sīkāk.Mēs atbildēsim uz visiem jautājumiem, lai labāko no mūsu spējas.

Tagi: pieaugušo tikai, cosplay, ashoka tano cosplay, azur joslu peles paliktnis liela, azur joslu, kleita quinceanera, azur joslu cosplay, purima kostīmu vīriešu, spiderwoman kostīmi, cosplay higurashi.

Recenzijas

Lioppechristophe
2021-01-23
5/5
Perfect cosplay! I love it ❤️ The fabric & the measurements are perfect
Ivanika86
2021-01-11
5/5
Amazing! one of the best cosplays I've ever bought!